Napi Tarot Újév Napjára: Kérd és fogadd el a segítséget!

A segítségkérés az erő jele, mint ahogy a felajánlott segítség elfogadása is az.

Ha Istentől kérsz segítséget, gyakran emberek révén válaszol imáidra. Fogadd el ezt a segítséget, és te is segíts másoknak, ha ilyen útmutatást kapsz.

Mindent magad próbálsz megoldani? Ez a lap azt jelzi, hogy segítségre van szükséged, de eddig nem szívesen kértél.
A segítségkéréshez bátorság kell. Gyakran úgy érezzük, hogy ha segítségért folyamodunk, az a gyengeség jele, a másik pedig tehernek érzi. De minél tovább próbálunk segítség nélkül boldogulni, annál tovább nem kapunk támogatást, s ha ez a mintázat elég sokáig juthatunk, hogy azt hisszük, egyáltalán nincs segítség.

Isten és az angyalok most azt üzenik, hogy nekik nincsenek korlátaik. Annyi helyen tudnak lenni egyszerre, ahány helyen szükség van rájuk. Nem tudod zavarni őket. Egyetlen problémát sem tartanak túl nagynak, sem pedig túl jelentéktelennek. Mivel nincs fizikai testük, soha nem fáradnak el.

Legyen bátorságod kérni Istentől, Jézustól és az angyaloktól vagy valaki mástól, mert ez fontos lépés a bőség eléréséhez. Méghozzá annyira jelentőségteles lépés, hogy jutalmul szinte rögtön választ is kapsz. Közvetlenül a kérésed után koncentrálj a tested és az elméd érzékleteire. Lehet, hogy azonnali útmutatás érkezik hozzád azzal kapcsolatban, hogyan tudod megteremteni a vágyott bőséget. Ha hittel cselekszel, megszállhat az ihlet, vagy váratlan meghívást, állásajánlatot és más jeleket kaphatsz.
BUÉK!

Megerősítés: Átalakulás.

Óriási változáson mész keresztül éppen, amely nagyszerű áldásokban részesít.

A Pillangólány üzenete:

A változás idejét éled, természetes hát, hogy aggódsz jövőd biztonsága miatt. Azért vagyok itt, hogy biztosítsalak: a születés, elmúlás és újraszületés természetes körforgásának részese vagy. Ahhoz, hogy megkapd a vágyott újat, először is meg kell engedned életed régi részeinek, hogy tovatűnjenek. Ezeket a változásokat ünnepelni kell, nem pedig félni tőlük. Mondj köszönetet a régi levedléséért! Fogadd el az összes tanulságot, amelyet ez a folyamat hoz, majd engedd el!

Szédülj bele az izgalomba, amelyet az ajándékok újdonsága nyújt, és engedd, hogy varázsuk meglepjen és gyönyörködtessen!

A kártyák különféle jelentései:

Ne nyugtalankodj a végkifejlet miatt, mivel az újat hozzák el neked. Imáid meghallgattatnak ezzel a változással.

Engedd el a régit!  Ne aggódj a változások miatt: valóban a javaidat szolgálják!
A Pillangólány egy hopi indián kacsina (szellem), aki a termés egészségét és a bőséges aratást biztosítja. Tavaszi istennő, aki segít kimenekülni a bebábozódottság helyzeteiből, amelyek csapdába ejtenek és megakadályozzák fejlődésedet vagy örömödet. Ha elakadsz, a Pillangólány nagyszerű támogatást jelenthet vészhelyzetekben.

Átsegít az élet átmeneti időszakain is, és segít kiterjeszteni szárnyaidat!