Január 2. kedd: Az érzelmeink tükrében a radikális változásokért!

Sorsfordító lépéseket, változásokat tudunk tenni céljaink eléréséért!

Álmaink megvalósulnak, egy csapásra, ha hiszünk önmagunkban és másokban is, elérjük az életelixírjét!

Ha bárki felett, aki hatalmat gyakorol ránk, elengedjük, utat mutatunk számára, hogy “kívül tágasabb”! Ezzel megtettük azt a fontos lépést, ami által egyedül is talpra tudunk állni: különféle negatív élethelyzetekből, lehúzó szituációkból sikeresen jövünk ki!

S, el tudjuk felejteni – érzelmileg főként – mindazt, ami gátló és zavaró tényező volt a sikeres út felé.

Most igazán felszabadultan tudsz tenni céljaidért, terveidet fogalmazd meg világosan, írj hálalistát, akár bakancslistát is mi az amit szeretnél még elérni az életben, mi az, ami pozitív életesemény lehet számodra, esküvő, utazás, kalandok, tisztító kúra, baráti összejövetelek és utazások, stb…., és végül, a lelkedre nehezedő terheket lerakd, ledobd magadról, hogy lelked, és tested könnyebb legyen, szárnyaljon, a tudatod tisztuljon, és reálisan lássa önmagadat és önmagadat alkotta világot.

Hirtelen jött változásokkal meg tudjuk változtatni, jó irányban, a magánéletünket, és azt, a sok földi jót, amivel az égiek valójában elhalmoztak – csak nem mindig vettük észre annak jöttét, támogatását.

Az érzelmekben, a magánéletedben hatalmas változások, új irányok mutatkoznak meg, ami teljesen más jelleget adhat – kölcsönözhet a kapcsolati tőkédnek/rendszerednek. Legyen az munkahelyi, üzleti, anyagi, rokoni, vagy baráti kapcsolódás, ne felejtsük el a szerelmet sem. Ez utóbbi az új esztendőben, teljesen új töltetet kap, teljesen új köntösben tetszeleg majd. Sok eseményre, helyzetre, végre felkerül az i-re a pont (elérkezik sokunk életében!), de pont ugyanennyi kapcsolatról lehull majd a lepel, és már csak törvényes, hivatalos kereteken belül tud tovább működni, életben maradni. Ami nem így működik lezáródik, és szépen, lassan kikerül az életed sorskerekéből. Van aki magától tűnik el, van akit te teszel ki, pont azért ne sérülj tovább. De lesz olyan is aki sokkal nagyobb erővel lesz melletted, kiáll érted, meghozza a valódi, tartós örömet, és lazán de mégis biztonsági teli módon melletted áll majd. Tavasszal jön el sokunk számára: az igazi változás, a sors feladatot jelentő pozitív irány, ami váratlanul, hirtelen fog bekövetkezni, egyértelmű sors út megjelenik, az éberségen, a tisztaságon, és harmónia meglétén múlik mennyire használjuk ki eljövetelét és tudunk “sáfárkodni” a mágikus erőnkkel. Ezért volt fontos az elmúlt évben, a hit, a spirituális energiák és tanítások, fogalmak beiktatása, megtanulása, gyakorlása, most learadhatod mindennek a gyümölcsét is.

A hirtelen, váratlanul helyzeteket generáló sorsfordító esemény nem ér majd váratlanul, nem is sokkol le, sokkal inkább ráébreszt az éber tudatosságra, az akarat szerepére, hatalmára, tehát ne másokat okolj és ne is másoktól várd azt a sok-sok földi jót, ami neked jár, és nem elhanyagolható. Ismerd fel elfogadsz dolgokat, megérted az embertársaidat, ezáltal béke száll a lelkedbe, ami kihat rád, és a szoros környezetedre is.

Rengeteg sorsfordító esemény várható az új évben, amely megmutatja: hogy minek van létjogosultsága az életedben, minek nem. Ez utóbbi felett elszállt az idő, már nem tud semmi újat mutatni számodra, a fejlődés csúcsát kiürítette, nincs benne új töltet és új perspektíva sem. Ami miatt elmarad és elhal, ne sajnáld, mert már nem szolgálja tovább sem a fizikai, a lelki, a tudati meglétedet sem. Ezért el kell engedned, és azonos dogmákat – sztereotípiákat sem kell feltétlenül használnod, ragaszkodnod hozzá.

Teljesen új szellemiséggel és gondolkodásmóddal tudsz tovább lépni rossz élethelyzeteken…. Végre elengedned a múlt – visszaköszönő – negatív terheit, fájdalmait és sebeit, hagyod begyógyuljon, az érzelmi gyógyulásnak idő kell! Most minden lelki seb: begyógyulhat de kizárólag rajtad áll, mennyire látsz tisztán, látod másként a rád nehezedő dolgokat, türelemmel tekintesz rá, nem sürgetőleg.
A lelki súlyokat szépen, fokozatosan ledobod magadról! S, nem feltétlenül tragédiának fogod fel az ilyen jellegű élethelyzeteket – ahol változás üti fel a fejét, hanem pozitív élethelyzetnek

Mind testileg és lelkileg, nem utolsó sorban tudatilag is, szabadnak születtél, a mostani évben (2024) örömteli felszabadultságban járod majd az utadat. Sokat leszel egyedül, ami azért is jó felismerd a hibád, és a lehetőségeidet meglásd, utat mutatva egy újdonság erejével ható jobb, pozitívabb és boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet felé….

Megerősítés: Császárnő lapja.

Gábriel arkangyal azért hozta el neked ezt a kártyát, hogy alkotásra ösztönözzön. Művészi képességeid és gondolkodó ösztöneid lehetővé teszik számodra, hogy gyönyörű műveket alkoss. Tekintsd úgy, hogy ez a kártya képviseli az Anyatermészetet, a kreativitás császárnőjét. Terveid virágoznak és haladnak, amíg figyelmet szentelsz nekik, és szeretettel vagy irántuk. Ha figyelmed most családi ügyekre összpontosítod, például kapcsolatokra, gyermekekre vagy terhességre, biztos lehetsz a boldog végkifejletben. Karriereddel kapcsolatos törekvéseid szintén sikeresek lesznek.

Érdeklődésedet a szépség, a luxus és a találékony elfoglaltságok iránt most jutalom koronázza. A fizikai és érzelmi jólléttel kapcsolatos aggodalmak szerte foszlanak. Bár a képességed, hogy másokról gondoskodj, csodálatos, ne felejts el magaddal is törődni!

A kártya további jelentései: Ideje előre lépni. Jólét. Növénytermesztéssel és kertészkedéssel kapcsolatos ajándék. Anyaság. Elhatározás, hogy minden feladatot elvégezz.