Arkangyali imádság – Unikornis jóskártyája télre!

 

Arkangyalok elküldték a védelmi imájukat, amelyet az Unikornis kártyákon keresztül kapsz meg.

Váltsd valóra az álmaidat, és tervezd meg a jövődet!

Első lap: Boldog gondolatok!

Ahhoz, hogy jobb kedvre derülj, gondolj egy boldog emlékedre, vagy olyasmire, ami megmosolyogtat!

Az egyszarvúak szerint a boldogság receptje igen egyszerű, nem kell hozzá egyéb, mint boldog gondolatok. Ha ezt a kártyát húzod, az egyszarvúak arra hívják fel a figyelmedet, hogy az utóbbi időben borongósak voltak a gondolataid. Segítségedre szeretnének hát lenni, hogy gondolkodásodon változtatva az egész életedet más irányba fordítsd.
Volt-e életedben olyan időszak, amikor felhőtlenül boldognak tudtad magad? Amikor úgy érezted, biztonságban vagy? Gondolj vissza erre, s érezd át minden porcikádban.

Még ha jelenleg szomorúság vesz is körül, hatalmadban áll, hogy pozitív gondolatokkal javíts a kedélyeden. Minél derűsebb vagy, annál hamarabb fordulnak jobbra a körülményeid is. A boldogság varázslatos erő, amely kellemes élményeket vonz hozzád.

Ne késlekedj hát, és kizárólag boldog gondolatokat engedj magadhoz.
Ez a kártyalap arra is kér, hogy másokról is csak jót gondolj. Mindig megválaszthatod, jót vagy rosszat feltételezel-e embertársaidról (vagy épp önmagadról).

Kapcsolataid akkor javulnak majd, ha a jót látod meg a többiekben és magadban. Ez mindenkit arra ösztökél, hogy összeszedje magát.
Ha jó a hangulatod, a világot is boldogabbá teheted. A jókedv ragadós. Derűd átsugárzik környezetedre, és mindenkinek az életkedvét megnöveli. Nosza, nézz magadba, miféle boldog gondolatokra találhatsz máris.

Második lap: Döntés!

Ideje világos döntést hoznod, hogy mit is akarsz valójában.

Ahogy előre haladunk az életben, egyre súlyosabb felelősség hárul ránk.

Az egyik legnagyobb a döntések szükségessége. Életed olyan időszakához érkeztél, amikor döntened kell, merre, hogyan tovább.
Dönteni nem mindig könnyű. Szerencsére segítséget is kapsz hozzá.

Fordulj tanácsért a mennyhez, bizalmas barátaidhoz, szeretteidhez vagy a megfelelő szakemberhez. De “kísérletezhetsz” a jövővel is. Hunyd be a szemed, és képzeld magad elé a különböző lehetőségeket. Figyeld meg, mit érzel az egyes választások során. Mi tölt el a legnagyobb örömmel? Mitől érzed magad biztonságban, mitől érzed, hogy szeretnek? mivel segíthetnél a leginkább önmagadon vagy másokon? Mindig azt az utat válaszd, amelyikre lépve a legnagyobb hasznot hajtod az emberiségnek.

Ha úgy érzed, zsákutcába jutottál, ahonnan nincs tovább, muszáj világos döntéseket hoznod a folytatásról. A döntések varázshatalmúak, amennyiben mozgásba hozzák, elindítják az események láncolatát. Mikor ellenedre van, amerre tartasz az életben, vizsgáld felül döntéseidet, nincs-e szükség megmásításukra. A jó döntés boldogsággal tölt el, nemcsak téged, de a körülötted élőket is.

Harmadik lap: Oszd meg örömödet-bánatodat!

Ha osztozol másokkal, mindenki boldog lesz.

Amennyiben új barátokra szeretnél szert tenni, legelőször is osztozz velük az élet apró dolgaiban. Sokféleképpen foghatsz ehhez hozzá, például úgy, hogy együtt dolgozol valakivel, vagy megvendégeled. De érzelmeidet is megoszthatod, s talán a másik is követi a példádat. Az érzések megosztása rendszerint szorosabbra fűzi a barátságokat.

Javaidon is osztozhatsz másokkal. Nincs olyan régi holmid a ruhásszekrényben, amit már soha nem veszel fel? Miért nem adod oda egy barátodnak, akin jól állna? Ez mindkettőtöknek örömet okoz majd. Miközben túladsz a régi holmikon, felfedezed az élet egyik nagy titkát: egy sereg új jön majd az életedbe, mintegy varázsütésre. Hidd el, így lesz!
De beléphetsz egy társulásba is, végighallgathatsz valakit, vagy ketten közösen megnyerhettek egy játékot (az sem rossz ötlet, ha a társadat hagyod nyerni).

Fontos, hogy engedd, mások is adjanak neked. A barátságok egyik talpköve, a kölcsönösség, hagyd hát, hogy barátaid is megosszák veled, amijük van. Nem kell mást tenned, mint hálásan megköszönöd barátaid és családtagjaid nagylelkűségét.