December 31. vasárnap: Anyagiak és párkapcsolatok a tisztázás tükrében.

Tégy lépéseket a változás felé olyan tekintetben hogy azt változtasson lelkileg és a kapcsolati tőkédet tekintve!

Két fő csapásvonal látszik körvonalazódni az év utolsó napján, a magánélet, a szerelem (jó ha a kettő összefügg, manapság nem szorosan részei egymásnak), valamint a piszkos anyagiak, és a munkahelyi kérdések, stb.

Most itt a helye az számvetésnek, az anyagiak és munka mennyire felelt meg számodra, hozt el a várva várt sikert? Vagy mégsem? Jövőre már kardinálisabban kell tenned mindkettőért, hogy jólétben, nyugalomban élhess?!?

A másik fő vonal a magánélet, mennyire vagy benne boldog, teljesértékű, nemcsak a szolgálatban áll a mivolta, hanem kapsz is benne, testi, érzelmi örömöket is, amely aztán pozitívan hat ki a szellemiekre is. Ami által jobban tudsz müködni-boldogulni az életben.

A valódi szabadság megélése lenne fontos számodra, és az, hogy felszabadulj, és örömödet leld az életben, ne pedig bánatot. Legyen pozitív énidőt, ne feltétlenül belefeszület hanem önfeledt lét a célja az énidőknek is. Semmiképpen nem az, hogy megmutasd a világnak, ez a megfelelő énidő, most valóban lubickolok minden földi jóban.

A valódi önmagaddal töltött idő, nem figyeli a másik véleményét, nem vár visszaigazolást, sokkal inkább önfeledt, önazonos tevékenységekben fürdőzik, öröm a köbön címszóval tölti az óráit, stb…. Kívánom hogy mindenki találja meg az örömet számára, megkapja azt a bizonyos énidőt is, ami tölti semmiképpen lefárasztja mert olyan intenzitású, hogy csak elfáradni, kimerülni lehet benne.

Tehát pl, 20 km futás nem feltétlenül énidő, mert kimerít, és nem biztos pozitív, de már jó séta, könnyű, egészséges ebéd egy parkban, vagy egy kilátóban már sokkal izgalmasabb, és pozitív töltekezést is eredményez, ha megfelelően kiválasztott és körülmények kedvezőek!

Ez rajtad áll, hogy szenvedést vagy szabadságot élnél-e át az életedben…? Erre iránymutató a mai nap (Szilveszter napja) az év utolsó napja.

Megmutatja, hogy mennyire vagy helyeden, ezáltal szabad vagy – e vagy sem? Kiderül és felismeréssel tölt el, hogy valójában felszabadultan, könnyeden éled-e a nagybetűs életet, vagy rabszolgaként – rabságban? Válaszold meg, szembesülj a határaiddal a terheiddel, mindazzal ami gátol abban valójában boldog légy!

Másokat is szolgálni kell, alázatosnak kell lenni (ez nem kérdés, csak módjával!) nem szabad túlzásba esni, és eltúlozni a dolgokat, tehát ha 24 órából 12 -öt csak panaszkodással töltesz el, hiábavaló az életed, mondhatni: haszontalan! De ha egy napból 12 órát örömmel teszel, pozitívan tevékenykedsz az már jól sülhet el, életigenlés a velejárója, ami számodra boldogságot és szabadságot ad, s az a szép, gyönyörű nemcsak önmagadnak, hanem a környezetednek is.

Megerősítő áldás év utolsó napjára: Új kezdetek eljövetele.

Ez egy felszólítás, hogy újítsd meg az életcéloddal kapcsolatos elköteleződésd. Életed minden napja ehhez a pillanathoz vezetett. Most ideje áttekinteni a személyes múltad, és olyan változásokat véghez vinni, melyek új irányba terelnek. Jeremiel arkangyal segíthet a múlt ítélkezésmentes értékelésében. Fogadd ezt az új állomást örömmel és magabiztossággal.
A helyzetek, melyekben döntést kell hoznod, pozitívan alakulnak számodra.

Az egyetemi vizsgáknak, dolgozatoknak és jogi megállapodásoknak is kedvező lesz a végkimenetele.

Megtalálod a célod. Új élet kezdete. Tökéletes tisztánlátás. Korlátlan lehetőségek.

Valamint megmutatja, sugallja: Változtasd meg az életed!

Ideje, hogy változtass az életeden. Ez a lap azt mutatja, hogy ideje hátrahagyni a korábbi hitrendszereket és szokásokat, melyek mára már elavultak. Mikor ez a kártya bukkan fel, azzal az Univerzum azt mondja, hogy többé nem halogathatod a változtatásokat, melyeket a szíved mélyén tudod, hogy meg kell tenned. Hirtelen mindent kristálytisztán látsz.
A változás elkerülhetetlen a gyarapodáshoz és a fejlődéshez.

Az új irányba indulást éld meg felszabadítónak és izgalmasnak. Nem kell egyedül keresztülmenned ezen az átalakuláson. Chamuel arkangyal segít neked megtalálni az új utat és értelmet az életedben, melyre már úgy vágysz.

A kártya további jelentései: Ébredés. Hirtelen felismerés, mely a szabadságot jelentheti. Váratlan átalakulások. Élettapasztalatok.