2024. január 1. hétfő: Nyolcas szám hatalma. Karmikus leckéink visszajöhetnek a múltból.

Törvényesség, határok betartása, a karmikus feladatok megjelenése. Mind-mind az új esztendő érintőleges kérdései.

Most rajtad áll, hogy mennyire éled az életedet: tisztán! Fontos, hogy korrekt legyél, ne hazudj! Ez is lehetne a 2024-es év valódi szlogenje.

A múlt sebei kitisztulnak, olyan ez mint amikor gennyes seb kifakad, és utána már csak be kell kötni és tisztán tartani, a gyógyulásig. S, erre szólít fel a 2024-es év. Gyógyítsd meg magad! Most égi segítséget kapsz! Főként év elején tudsz nagyot lépni, mert már a feladás, a mismásolás, a önmagadnak és másoknak mutatott képmutatás nem térül meg, sőt elgáncsol, elbuktat. S, onnan igazán lesz felkelni. Ne akard, ne várd meg, amikor az élet padlóra küld, előzd meg a bajt. Hogy tudod?

Hát csak és kizárólag úgy tiszta és nyílt lapokkal játszol, nem gázolsz át másokon, elfogadod amid van, amit kapsz, nem siránkozol a a múlt fájdalmán. Hanem felállsz előre nézel és kitűzől egy célt magad felé. Nem mások felé, magad felé. Akkor sokkal elfogadóbb leszel, így másokkal sem lesz annyi konfliktusod és harcod.

Ne harcolj, ülj le, meditálj, mozogj, légy boldog örömteli.

Vigyáznod kell, hogy mindent a törvényes kereteken belül éld meg, élj át.

Ez hozhatja el az újjászületést, újrakezdést, ha valamit nem tudtál az előző évben elkezdeni, meglépni, megélni, átélni, most megteheted. Indítsd újra a szoftvert ha úgy tetszik kapsz még egy utolsó előtt esélyt. Új lehetőség, második esély mindenkinek jár.

Most újra gondolhatod az életed, újra láthatod, tisztán, köntörfalazás nélkül, hogy mit akarsz életben elérni, mit akarsz az életben?
Szenvedni vagy boldog lenni….? Ez mindig két út, sosem találkozik, az egyik a másikból következhet, de sosem tartozik össze. Szorosan nem kapcsolódhat! Kettő kell választanod!

Az öröm a bánattal, dupla vagy semmi alapon élj. Valami vagy fekete vagy fehér. Nincs keveredés nincs összekutyulás, mindig a tiszta igaz úton menj tovább. Ez új esztendő fő üzenete a nyolcas számmal.

Légy önmagad, merj élni, tisztán, könnyedén, hazugságok nélkül.

Ennek nagy ára lehet, mert nem mindig a tiszta gondolat és lélek könnyű életet takar, lehet szenvedés árán jutsz el tisztább világ felé. De sose add fel!! A remény éltessen, égjen benned a tűz, hogy merj önmagad lenni, élni, szeretni, és őrölni annak amid van.

Megerősítő áldás: A karma nemcsak múlt feladatai, leckéi, hanem maga a tanulás is.

Tanulás fontossága, jelentősége.

Most rögtön kezdd el a tanulást! Az angyalok azt szeretnék, ha többet olvasnál, figyelnél és fejlődnél.

A kártya megerősíti, hogy ez az időszak a legjobb számodra, hogy új ötletekkel, trükkökkel ismerkedj meg. Talán úgy érzed, el kellene kezdened egy iskolát – ez a kártya megerősít. Ha már iskolába jársz, az angyalok a folytatásra biztatnak.
Előfordul, hogy a tanulás során rögtön nyugtalanul tesztelni is szeretnénk friss tudásunkat. A tanulás helyett azonnal ki akarjuk próbálni az ismereteket. Ám minden az időzítésen áll vagy bukik.

A kártya azt súgja, ne rohanj. Inkább élvezd a tanulás folyamatát. A tanulás tapasztalata akkor növeli a tudást, ha lépésről lépésre haladunk.