December 31.vasárnap: Magánélet és Munka megerősítése. Az újévre való felkészülés.

Ez a két legfontosabb dolog ami foglalkoztat, az a munka és a pénzügyi helyzeted, a kettő lehet össze is függhet.

Ha működik a magánéleted, úgy jön a pénz is, magabiztosságod által találhatsz kiváló munkalehetőséget is.

Ha van pénzed, anyagiak nem fognak és tartanak vissza, úgy sokkal nyitottabban jössz-mész a világban, így sokkal közvetlenebb is vagy az emberekkel, és jobban ismerkedsz. Több emberrel kerülsz kontaktba, és sokkal több személlyel tudsz kommunikálni, nyíltan beszélgetni, felvállalni önmagadat.

Amint felvállalod a személyedet, és tudod ki vagy! Tudod azt is mit akarsz, mit keresel ezáltal felkerül az i-re a pont, megpecsételőik a sorsod jó értelemben is. Tudod miért vagy e világon.

Ha ezt megéled a valódi szabadságot is átélheted és sokkal felszabadultabb, nyítottabb leszel önmagad belső világa felé és mások felé is. Akik úgy fogadnak el ahogy vagy! Nem kell mismásolni, hazudni, és rejtőzködni sem. Sok felszínes dolog kerül háttérbe,
és előtrébe kerülnek azok a dolgok, amelyek a nyíltságodat adják, és külvilágodat is megnyitják, így sokkal boldogabb is leszel, mert a zárkózottságból kitörsz!

A kitörés valódi oka, az hogy nem akarsz továbbra zárt világban élni, börtönben.

Megerősítés: Spirituális fejlődés!

Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül. Élvezd a folyamatot.

Mostanában talán mindenfélét érzel: zavarodottságot, izgalmat, félelmet és csodálatot. Új kapcsolatod az isteni szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Milyen hatással lesz megújult spiritualitásod a munkádra, a házasságodra és a barátságaidra? Az ilyen aggodalmak el tudják rontani a spirituális tanulás örömét.

Amint ezoterikus elkezded a fejlődésed ranglétráját, úgy egyre magasabbra kerülsz és és egyra magabiztosabb leszel az élet minden területén. Önálló leszel.

Új kezdetek érkezhetnek az életedbe.

Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.

Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak. Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik.

Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt.

Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.

Inkább add át őket Istennek, kedvesem!

Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek, vezetnek és védenek téged. Ne aggodalmaskodj azon, hogy miként fedi egymást a jövőd és a spirituális fejlődésed.

Bízz benne, hogy az a Hatalom, amelyik megadta neked a spirituális fejlődést, miden másra is ügyelni fog. Ez a Hatalom gondoskodik minden bolygóról az égen, s téged is a tenyerén hordoz.