Istennők áldása téli reggelekre: Nézz a dolgok mélyére!

Őrangyalod üzenetei.

A felszín alá kell látnod a jelen helyzetben, mivel egyelőre nem vagy tudatában valami fontosnak (vagy nem vallottad be magadnak).

Őrangyalod a figyelmedbe ajánlja majd ezt a mozzanatot. Fogadd nyitott elmével, ami a tudomásodra jut.

Az angyaloknak nem szükségképpen van ellenére a fennálló helyzet, amelyre rákérdezel, mindössze azt várják, hogy tekints mélyebbre. Talán nincs is másra szükség, mint hogy csöndben leülj, és önmagadba nézz, esetleg ki kell kérned egy szakember tanácsát, akitől többet megtudhatsz a kérdéses témában.
Fáradozásod jutalma nem marad el.

Az angyalok gondoskodnak róla, hogy vizsgálódásaid közben egyetlen lehetőséget se veszíts el a továbblépésre. Figyelje a jelekre és megérzéseidre, mert jó irányban vezérelnek.

Megerősítés: 2023-as év végén.

Az év végi energiákban és most az év utolsó Telihold fényében érdemes számot vetni az évünkről, s őszintén magunkba nézni, tisztázni magunkban, az életükben dolgokat, hogy aztán valóban, tényleg tisztán tudjunk összpontosítani, elköteleződni, teremteni, már önmagunk legszebb belső fényével…

Vajon mennyire éljük már önmagunkat, s mit kell még esetleg elengedni, átértékelni az életünkben?!….
Azért is fontos ez, mert a jövő év a harmónia, az egyensúly éve is lesz, s hogy meg tud élni ezt, ahhoz először önMAGadban kell ezt megtalálni.

Így most a Telihold energiáiban engedd el ezt az évet szeretettel, békességgel, bocsáss meg most könnyedén magadnak, másoknak, s szeress újra bele magadba, az életedbe!

Vagy legalább tégy lépéseket, hogy így legyen!

Lehet most táncolni, énekelni Holdanya fényében, lehet neki levelet írni az évünkről, arról, amit el szeretnénk engedni még, aztán el lehet égetni az Ő áldását is kérve!
Mesélhetünk, beszélgethetünk is Holdanyával, mi van bennünk, meditálhatunk vele, hozzá, s adhatunk hálát, mondhatunk köszönetet is az évért, s mindenért Neki is!

Lélegezzünk most fel ebből az évből!
A nagy rohanás, a sok teendő, a rengeteg feladat, tanulnivaló után jöjjön most a nyugalom, a megnyugvás így az utolsó napokban. 

Tudom javasolni a telefont, a Facebook-ot félretenni és csak befelé, s egymásra figyelni!
A hozzászólások közt megosztom a Telihold meditációt és hangfürdőt is.
Áldott Telihold napját Kedvesek!

Engedjük mi volt könnyedén, megbocsátással, békével, s jöjjön a lehető legjobb! Forrás Cser Melinda