Angyali üdvözlet december végére: Az év utolsó teliholdjának ígérete: Vége a fájdalomnak!

A Telihold a Rák jegyében lehetőséget ad arra, hogy az egyensúlyt saját magunkban keressük, rátaláljunk a belső erőnkre!

Mindez a gyógyulásunk érdekében történik!

Megbocsátjuk magunknak a múlt hibáit, és kibékülünk mindennel, ami eddig nehéz volt az életünkben.

Lebontjuk az összes falat, amelyet szívünk köré építettünk, hogy újra kezdhessük. Készen állunk az új kezdetre, mert tudjuk, hogy az Univerzum velünk van, a sorsunk már előre meg van írva.

A december 27-i Telihold arra ösztönöz, hogy megvizsgáljuk, hogyan éltük eddig az életünket, és a múltban kialakított megküzdési mechanizmusok hogyan befolyásolják továbbra is az élethelyzetekre adott válaszainkat.

Nézzünk szembe a nehéz érzelmekkel, mérlegeljük a múlt és a jelen közötti kapcsolatot, aközött, hogy kik voltunk, kik vagyunk, és akikké szeretnénk válni.

A Rák-Telihold ereje!

Amint szembenézünk múltunkkal, a Rák Telihold lehetőséget ad arra, hogy megtaláljuk a belső egyensúlyt. Lehetőséget kapunk arra is, hogy újra kalibráljuk egyensúlyunkat a családi kötelezettségek, a munka, az öngondoskodás és az önfegyelem között.

Ez a Telihold arra hív bennünket, hogy felfedezzük múltbeli emlékeinket (még a fájdalmasakat is), párhuzamot vonva a múlt tapasztalatai és a jelen körülményei között. Most elengedhetjük azokat a régi cselekvési mintákat, amelyek már nem hasznosak, hogy végre harmonikusabb és szebb életet élhessünk.

Szembe kell néznünk azzal, hogy most ki kell fejeznünk érzelmeinket, magunkba zárt gondolatainkat, éppen ezért kissé megnő a feszültség. Legyünk türelmesek, kommunikáljunk egyértelműen. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne féljünk kompromisszumot kötni.

A Telihold és a Merkúr együttállása finom táncot jár a szív és az elme között, ami arra késztet, hogy érzéseinket empátiával és megértéssel közöljük. Próbáljunk a közvetlen gondjainkon túl tekinteni, és vegyük figyelembe a nagyobb képet. Találjunk örömet és értelmet a kapcsolatainkban, keressük az érzelmi növekedés lehetőségeit.

Most éretten és kimérten közelíthetjük meg az érzelmeinket és kapcsolatainkat, elősegítve a békét, a szeretetet és a hosszú távú fejlődést.

A Telihold a Rákban nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy kegyelettel és bölcsességgel zárjuk le ennek az évnek a fejezetét. Ahogy elengedjük mindazt, ami volt, és őszintén közöljük álmainkat az Univerzummal, elfogadjuk a bőséggel, meglepetéssel és átalakulással teli jövőt.

Forrás: filantropikum.com

Megerősítés: Maradj derűlátó a szerelmi életeddel kapcsolatban!

A pozitív gondolkodás és a hit szerelmet hoz számodra.

A szerelem angyalai azért küldik neked ezt a lapot, hogy emlékeztessenek: komoly befolyással bírsz szerelmi életed minőségére. Ha az utóbbi időben panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál, akkor az angyalok azt az útmutatást küldik neked, hogy válts optimistább nézőpontra. Ha a romantikus reményeid többszörösen is meghiúsultak, még akkor is van rá okod, hogy megőrizd a hitet, miszerint az igaz szerelem a tiéd lehet… ha hiszel benne!

Még ma tegyél lépéseket annak érdekében, hogy pozitív módon megjelenítsd azt a szerelmi életet, amelyre vágysz. Akár egyedülálló vagy, akár kapcsolatban élsz, kezdd azzal, hogy vizualizálod, amint szerelmi boldogságban és elégedettségben élsz.

Lásd magad előtt és képzeld el, hogy egy csodálatos partnerrel vagy együtt, aki megtestesíti a számodra fontos tulajdonságokat. Képzeld el, hogy ő is nagyra becsül és szeret téged.

Listákat írhatsz és naplót vezethetsz az érzéseidről, reményeidről, vágyaidról és szándékaidról. Emellett készíthetsz egy “álomtablót” is, egy kartonra felragasztva a szerelmi életed céljaival kapcsolatos képeket és szavakat, mondatokat. Minden nap pozitív szándékkal nézz erre az álomtablóra, és kövess minden belső útmutatást, amely arról szól, hogy az álmaiddal kapcsolatban cselekedj.

Pozitív szemléleted fizikailag és energetikailag is vonzóbbá tesz, ami határozottan segíteni fogja önbizalmadat és ezen keresztül a másokhoz fűződő kapcsolatodat is.