December 29. péntek: Hirtelen, váratlan fordulatok ideje!

Sorsfordulatok napja.

Pénteken valamiféle váratlan dolog jön létre, ami sorsfordulatok idejét is jelzi.

Egyfajta váratlan öröm, és élethelyzet felüti a fejét, rajtad áll, hogy kezeled, félve vagy rákészülve!

Amit érint az főként párkapcsolati és lelki dolgok. Most nézz magadba vizsgáld meg érzelmi életedet, és ha van a magánéletedet, szerelmi életedet!

Van-e párkapcsolatod, ha igen, mennyire működik érzelmi töltet szerint? Vagy inkább fizikai valóságban élsz benne. Ha nincs akkor miért nincs? Megalkuvónak nem kell lenned, ezenfelül is meg kell nézni, hogy mennyire vagy zárkózott lelkileg?
Ha az vagy, akkor érdemes lenne a szivacskádat  megnyitni és ezáltal fejleszteni, magasabb energetikai szintre emelni.

Összességében, lelki és magánéletedet vizsgáld meg, hogy mennyire élsz benne boldogan, és mennyire vagy benne felszabadult?

Megerősítés: Ötletek és sugallatok!

Figyelj a mostanában felmerülő gondolataidra és ötleteidre. Isten keze van rajtuk.

Isten a gondolataidon keresztül beszél hozzád. A kártya arra mutat rá, hogy az angyalok szeretnék, ha törődnél az ötleteiddel. Útmutatásért imádkoztál, és megkaptad ötletek formájában, így hát ne mellőzd őket, mint merő képzelgéseket.
A lap szerint az angyalok magabiztosságot szeretnének adni, hogy képes legyél elfogadni a csodálatos ötleteket, akár Isten többi gyermeke.

Hisz minden ragyogó ötlet az isteni értelemből származik. Isten mindenütt és mindenhol jelenvaló, így benned is él. Folyamatosan újabb és újabb gondolatokkal és ötletekkel lát el.

Összpontosítás és figyelem, ez a kulcs, a boldog jövőd illetően.

Csak arra gondolj, amit el akarsz érni, arra sose, amit elkerülnél. Óvatosan irányítsd gondolataidat, mert ezek teremtik meg a tapasztalataidat.

Néha úgy tűnhet, hogy a gondolataink választanak minket – ám ez téves elképzelés. Mindig mi választjuk ki a gondolatainkat – minden pillanatban.

A gondolataink sohasem semlegesek, mindig van valamilyen hatásuk. Egy röpke pillanattal a gondolatod előtt már úgy döntöttél, hogy ezt fogod gondolni. Ha gyakorolsz, megtanulhatod a gondolatok kiválasztását, és ezzel tulajdonképpen a kezedbe veszed életed irányítását.

Lehet, hogy a koncentrációs képességedet gyatrának tartod, szellemed mégis Isten csalhatatlan szellemében részesül. Ha gyakorlod a következő önmegerősítést, igen nagy eredményeket érhetsz el:

Képes vagyok szellememet arra irányítani, amire akarom. Gondolataim szeretettel teljesek, az angyalaim szellemem kapujában állva engedik felém áramlani a szeretet gondolatait.