Atlantisz angyalok üzenetei december végére: Azért születtél a Földre, hogy folytasd azt a teremtést, amit Isten elkezdett.

Hogy a Teremtő gyermekéhez méltón élj meg minden napot, és ne érd be kevesebbel.

Nem kell beleállnod a mókuskerékbe, neked nem kell a világban lévő nehézségekre hivatkozva lemondanod arról, amiért kiált a lelked.

S, nem kell lebecsülnöd magad, és nem kell elhinned annak a szavait, aki a saját korlátai mögül beszél hozzád.

Azért születtél erre a világra, hogy felébredj belőle,
hogy tudatára ébredj annak a mesterműnek, amelyet önmagadban hordozol, hogy hozzátedd a világhoz azt, amiért valójában itt vagy, hogy hozzájárulj a Teljességhez, mindazzal az egyedi és megismételhetetlen alkotással, amit Isten általad megálmodott.

Botos Orsolya

Megerősítő álom: Csendes elvonulás.

Itt az idő elaszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit.

Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.
Ez a lap most azért talált meg téged, mert tudatni szeretné veled, hogy fejlesztheted az elméd, javíthatod az életed és növelheted a bőség áradását, ha eltöltesz egy kis időt egyedül, csendben, mélyen a gondolataidba merülve vagy meditálva. A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.

Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.

Ez a lap néhány esetben azt jelzi, hogy csendesebb környezetet kell teremtened otthon vagy a munkahelyeden. Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.

Engedd el a bűntudatot!

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz. Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.

Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.
Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet. Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.

Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak.

A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.