A fény születésének napja: 2023. december 22.: Teremtő mágia csúcsán!

2023. december 21. éjszakája egy kivételesen mély energiájú éjszaka lesz!

Nemcsak napi, hanem éves útján is ekkor érkezik a Nap a legmélyebb ponthoz.

Az igazi mágikus átalakulás éjszakája. 23:42-kor van a legmélyebb ponton a Nap, ekkor „lobban fel a máglya”, vagyis égnek el mindazon egos részeid, melyeket az elmúlt napokban tudatosítottál, hogy szeretnél rajtuk túljutni.

Majd 2023. december 22-én 04:27-kor, még mindig éjszaka, a Nap eléri a bak nulla fokát, a téli napforduló pontját, ezáltal megszületik a már új, aktuális állapotára tudatos isteni én.

Az egészben a legcsodálatosabb, hogy ezt a folyamatot a felettes én vezérli, hiszen éjjel, nem tudatos állapotodban történik amibe nem tud beleszólni az ego. Azonban mégis van arra lehetőséged, hogy felhozd a tudatosba ha a Napkelte pillanatában 2023. december 22-én 07:27-kor együtt ébredsz a Nappal, jelen vagy mindennek és átéled ezt a születést. Nem szükséges semmilyen extra szertartás, csak engedd, hogy a fény áttörjön, megszülessen benned.

Fordulj keleti irányba az ébredő Nap felé akkor is ha nem látod őt az időjárási viszonyok miatt, az energiája ott van, és csak engedd, hogy átjárjon, megszülessen benned. Ha otthon vagy a négy fal között, gyújts gyertyát.

Ez már önmagában szavakon túli. És ehhez jön még valami, hiszen mindez Merkúrral együttállásban történik, aki abban a pillanatban mikor a Nap átlép a fény születése pontján, a Nyilas csillagkép Alnasl csillagával áll együtt és így a Nappal. Merkúr nemcsak a fény vezérletét (Nyilas és Déli Korona csillagai) hozza vissza erre a találkozóra, hiszen ő már elért oda, hanem az irányt is mutatja, mert az Alnasl az irányt mutató csillag. Mindez éjszaka, amikor még nem vagy tudatos, vagyis 2023. december 21-e éjszakáján valami nagyon a helyére kerül belül. Már nemcsak a fény önmagad születik meg, hanem az az új én, aki tudja is, hogy merre lépjen tovább. Ez valami olyan erős belső iránytű, melyhez nincs fogható. Ide az ego többet nem fér be. Ez az éjszaka tehát nagyon fontos pillanata életünknek, egy a fontos, feküdj le időben, aludj, és engedd, hogy történik, nem kell semmi más hozzá.

Aztán megtörténik Nap-Merkúr egzakt együttállása 2023. december 22-én 19:54-kor még mindig az Alnasl csillagnál. Ez a beavatás pillanata, amikor mindazt, ami 2023. december 21-22 éjszakáján történt meg is érted.

Ezután érdekes folyamat indul, Merkúr elindít minket befelé, a Nap pedig kifelé már a fény felé. Merkúr azért megy vissza, hogy az érkező Marssal a Skorpió farkában egyesüljön 2023. december 28-án, így segítse a Marsnak, hogy a Nappal az elmúlt napokban elvégzett összegzést át is tudd törni és valóban elhagyd mindazon egos részeidet, mert ezt csak a Marssal tudod. De idén erre is lehetőséget kapunk és ebben Merkúr segít minket, aki meghozza ehhez a tudatosságot.

És ne feledd, egy újabb teremtő mágia indul advent utolsó vasárnapján, Szenteste napján 2023. december 24-én a Napkelte pillanatában a Nap által, hiszen már ő is átlépett a legmélyebb ponton.

Ez egy nagyon erős teremtő energia, érdemes kihasználni erejét és megtámogatni mindezt a folyamatot ami a jelenben zajlik.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Új szerelem a láthatáron.

Új fejezet kezdődik az szerelmi életedben. Vagy egy új partnerre találsz, vagy egy régi kapcsolatod lobban lángra újra.

Nyisd meg a szívedet, hadd töltse el az új, isteni szerelem – egy új partnernek köszönhetően.

Az angyalok előkészítenek rá, hogy új ember léphessen be az életedbe: aki lehet egy ismeretlen vagy akár egy előző társad is. Légy kész elfogadni jelenlegi kapcsolataid megváltozását, és ne tapadj annyira a kapcsolatokról alkotott eszmédhez.

A gyönyörű változások időszaka jött el a szerelmi életedbe, neked csak az a dolgod, hogy bízz Istenben és őrangyalaidban, akik a legjobbat akarják.

A változásokat csakis akkor éled meg fájdalomként, ha ragaszkodsz a felfogásodhoz vagy a szokásaidhoz. Ha engeded, hogy szeretet járjon át, szerelmi életed maradványai egyszer csak lefoszlanak rólad. Az általuk hagyott űr egykettőre feltöltődik szívderítő újdonsággal.

Az aktuális kapcsolatnak talán vége szakad, vagy talán átalakulva újra lángra kap. Esetleg új partner lép az életedbe, mindkettőtöket boldoggá téve.