Napi Tarot üzenet: Mesteríjász segítőkeze a céljaidért!

A Mesteríjász azért bukkant fel, hogy segítsen kitűzni a céljaidat, és megtanítson arra, hogyan célozhatod meg akár a csillagokat is.

Azt üzeni, hogy fogalmazd meg álmaidat és vágyaidat, és hozd őket összhangba a Lélekkel. Aztuán engedd őket szélnek, és bízd rá a Gondviselésre.

Ha szeretnéd elérni a célodat, akkor hagyd, hogy szándékod nyíla akadálytalanul repüljön lelkesedésed szárnyán. Azt hihetnéd, hogy pontos iránymutatásra van szükség ahhoz, hogy célba érjen, ám a láthatatlan birodalmakban ehhez az emberi hatalom kevés. A Gondviselés tudja, hogyan és milyen szél szárnyán repüljön nyilad. Mindazonáltal lövés nélkül nincs találat.
Ha betartod az Elengedés Törvényét (miután kilőtted a nyilat nem futkosol utána) ez egy szerencsés üzenet, és biztos lehetsz benne, hogy nem tévesztesz célt.
Kihívó
A Mesteríjász ebben a helyzetben arra figyelmeztet, hogy ha így folytatod, még a végén a saját lábadba lősz. Most az a dolgod, hogy végiggondolod, milyen szándékok vezérelnek. Vajon a valódi sorsodat követed, vagy elragadott a fantáziád, és az egód hiú hangjára hallgatsz? Vagy talán éppen azon mesterkedsz, hogy valaki mástól elnyerj valamit csak azért, hogy ne az övé legyen?

Ne feledd, hogy az élet nem versengés.

A versengés különben is csak a hiány érzetét erősíti. Eljön még a te időd. Bizonyosodj meg arról, hogy nyiladdal helyes irányba célzol, de ne siettesd a dolgokat. Ha azt hiszed, hogy könnyebb, rövidebb út is vezet a célodig, akkor jobb, ha már most elfelejted. Az azonnali megoldások csábítónak tűnnek, ám hosszú távon nem kifizetődőek.
Itt az ideje, hogy a régi célok helyet a legmagasabb célokra törekedj. Néha az összes nyilat, és magát a célt is ki kell cserélni. És ha ez is megvan, akkor biztosan jó irányba célzol.

Megerősítő áldás: Új lehetőség!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Légy tudatában, hogy egy nagyszerű új lehetőséget kapsz. Biztonságos dolog számodra megbízni ebben a lehetőségben és belépni ebbe az új birodalomba.

Egy fontos lehetőséget kapsz. Ez megjelenhet olyan formában, hogy valaki üzleti ajánlatot tesz neked, vagy eszedbe jut egy új ötlet egy befektetési lehetőség. Még veszteség formájában is érkezhet, amelyben nyerni fogsz valamit, ami számodra még megfelelőbb.

Bár lehetséges, hogy megijedsz vagy nem érzed elég alkalmasnak magad arra, hogy a következő szintre lépj, légy biztos abban, hogy az ég segítő kezet nyújt feléd, és irányít és védelmez téged, miközben felfelé szárnyalsz. Ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy megbízz az új lehetőség eredményességében, imádkozz spirituális útmutatásért. Hamarosan hinni fogsz az ajándék megbízhatóságában, és tudni fogod, hogy megérdemled az ég segítségét.

Észreveszem és megragadom az életemben most jelen lévő új lehetőségeket.