December 16. szombat: Hittel és megértéssel a spirituális fejlődés felé.

A mostani energiák tükrében a hit és a megértés nagyon fontos feladatokat hozhat fel.

Ami azt jelenti, hinni kell önmagunkban és a másikban is.

Nagyon fontos, hogy elfogadjuk a másikat, mert ezáltal ő is elfogadóbbá válik felénk.

A tél energiák arról is szólnak visszatekintsük a múltba mi az amit másképp tennénk, csinálnánk?

 

Mi az amit elrontottunk, a mostani hitünk szerint. Mert valójában nincs rossz döntés, csak elhamarkodott döntés, választás van, vagy elmaradt kommunikáció, amit valaki mással kéne lefolytatni azért hogy tisztázzuk az érzéseinket.

Mindezt meglépheted, ami elmaradt, mégsem maradt el, mert életben tartottad a gondolataiddal, a céljaid része volt, hogy beszélj a lelkiséged legmélyebb érzéseiről.

Ezek tisztázásra várnak de ne félj szembenézni vele, és légy önmagad, beszéld ki magadból mindazt ami nyomja szívedet, lelkedet.
Mert egy idő után robban, sokszor lehúzó energiákat generál, nem pedig pozitívot.

A pozitív energia segít a továbblépésre, a megértésre, és a belső lélek ügyek tisztázására, felszínre hozatalára is.

A negatív lehúzó erő, ami visszafojtást segíti, erőlteti mindig egy – egy negatív élethelyzetet generál.
Ami sokszor blokkokat szül, legyen az szerelmi kapcsolat, baráti és munkahelyi kapcsolódás, vagy akár családi összetartás.

Lépd meg és tedd meg amitől félsz!

Megerősítő áldás: Belső gyermek!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

A kisgyerekekre úgy vigyázunk, hogy figyelünk rájuk, játszunk velük és megöleljük őket. A bennünk élő belső gyermek pontosan ugyanilyen gondoskodásra vágyik. Ez a kártya arra is kér, hogy légy türelmes magaddal, mivel fejlődési és érési folyamatodon a saját tempódban mész keresztül.

Ha úgy érzed, hogy nem törődnek veled és nem becsülnek meg, az valószínűleg azért van, mert figyelmen kívül hagytad a benned élő belső gyermek igényeit. Neki is éppen úgy szüksége van a mindennapos törődésre és figyelemre, mint minden gyermeknek.

Ez magában foglalja azt is, hogy következetesen pozitív visszajelzéseket adunk neki. Most öleld meg magad egy pillanatra, és mondd el magadnak (gondolatban vagy fennhangon): “Szeretlek! Isten csodálatos és tökéletes gyermeke vagy!”

A mai napon szánj egy kis időt a játékra. Ez történhet valamilyen szervezett formában, például elmehetsz egy vidámparkba vagy egy játszótérre, vagy lehet valami spontán dolog, mint ostoba viccek mesélése egy barátoddal. Kialakul egy új, mindennapi szokásod, “a belső kölyökre való vigyázás”.

Ez segít abban, hogy fiatalabbnak és élénkebbnek érezd magad, és végül eredményesebbé válsz majd. Tele leszel friss, új ötletekkel, és barátaid hamarosan azt fogják mondogatni, hogy milyen fiatalnak és kipihentnek tűnsz.

Megerősítés: Időt és energiát fordítok magamra a rendszeres lazítással, játékkal és szórakozással.