December 14. csütörtök: Döntéseink és választásaink tükrében.

A mai napon: családi összetartó energiákról szól majd minden.

 

Valamint döntéseink birtokában sokkal könnyebb lesz bármilyen választás.

 

A döntéseink tükrében meglátjuk a valódi utunkat, énünket, és kendőzetlenül valljuk be az érzéseinket. Ez elhozza a valódi felszabadulás érzését. A szabadság jegyében tudunk választani, dönteni ez mindig a családi energiákat hozza össze, és az irányban szóló döntésről van szó.

 

Ez a döntés ha szívből jövő elhozza a felszabadulás érzését is. Amely által könnyedebbek és sokkal szabadabban éljük az életünket, vidámabbak és örömtelibbek leszünk, ami kihat az emberi kapcsolatainkra is.

A fő csapásirány az, hogy a családi összetartó energiáknak tudunk kedvezni.

Megerősítő áldás: 32 igazság, amely rögtön megváltoztatja az életed!

1. Vagy, aki vagy. És ez elég. Ugyanaz az isteni erő teremtett téged, amely a galaxisokat, a csillagokat, az óceánokat és a virágokat…és okkal teremtett olyannak, amilyen vagy.
2. Eredendően –születésed okán– méltó vagy létezésre, a szeretetre és a teremtésre (a Teremtő oldalán). Nem kell bizonyítanod az értékeidet, nem kell igazolnod a létezésedet a másoknak való megfeleléssel, nem kell kiérdemelned senki elismerését és szeretetét erőn felüli teljesítményekkel, meghozott áldozatokkal, önmagadról való lemondással.
3. Egyedülálló és különleges vagy. Soha nem született még hozzád hasonló ember, és nem is lesz ilyen többé. Azzal tudod meghálálni a létezéssel kapott lehetőséget, ha önmagad leszel, ahelyett, hogy valami/valaki másra törekednél.
4. Erőteljes teremtő potenciálod van. Ha hajlandó vagy felelősséget vállalni hiedelmeidért, hozzáállásodért és tetteidért, megteremtheted álmaid, formálhatod életed, alakíthatod sorsod.

5. Ugyan mindannyiunknak más a testformája, a testi adottsága, a személyisége és mások a hiedelmei, a gondolatai és az érzései, de valamennyiünkben ugyanaz a fény világít. Több a közös bennünk, mint gondolnánk.
6. Látszólag két részünk határoz meg bennünket: az ego-elménk, amelyet az ítélet, a bűntudat és a félelem működtet, és a lelkünk, amely a megbocsátásból, az ártatlanságból és a szeretetből táplálkozik. A lélek az, aki valójában vagy.
7. A fejlődéshez el kell hagynod a komfortzónádat. A félelmed másik oldalán ott van minden, amiről valaha is álmodtál.
8. Minden teremtmény az Univerzumnak nevezett egyetlen puzzle darabja. Alapvetően mindannyian egyek vagyunk, és láthatatlan módon összekapcsolódunk.

 

9. Minden nap, minden pillanat egy újrakezdés. Mindig szabadon megbékélhetsz a múltaddal, újrateremtheted önmagad, és felépítheted azt az életet, amit élni szeretnél.

10. A boldog élet alapja az egyensúly. Egyensúly az adás és a befogadás között; öngondoskodás mások szolgálatával; cselekvés megérdemelt pihenéssel; és gondolkodás szívvel.
11. A jelen pillanatban, a „most”-ban mindig elérhető a béke és a boldogság érzése, ha le tudod csillapítani az elméd, és el tudod engedni az aggodalmaid.

 

12. Örökkévaló vagy. Isteni tervrajzod (energia-információs lenyomatod), Isteni Szikrád már azelőtt létezett, hogy ebbe a testbe kerültél, és még sokáig fennmarad a földi inkarnációkkal töltött idő után is.
13. Az igazi boldogság nem függ a külső eseményektől; ez egy olyan érzelmi állapot és attitűd, amely benned születik, és magadban hordozod, bármit hozzon is a nap.
14. A múltad nem létezik, és a jövőd sem. Az egyetlen pillanat, amit valaha is átélsz értékes, gyönyörű életed során, az az „itt és a most”. Légy itt most!
15. A világ a te tükörképed. Ha hiszel a félelemben, a korlátoltságban és a hiányban –és azokra koncentrálsz–ezt találod magad körül újra és újra. Ha hiszel a szeretetben, a szerelemben, a lehetőségben és a bőségben, erre fókuszálva megtalálod.

16. Az önszeretet nem önzés. Két hibát követhet el az ember a szeretet felé vezető úton: ha nem megy végig rajta, és ha el sem indul. Addig nem tudsz igazán szeretni másokat, amíg nem tudod, hogyan kell szeretni magad. Ha valakit tiszta szívből szeretsz, az erőt ad; a valaki iránti mély szereteted pedig bátorságot. Minél jobban áthat a szeretet, annál bátrabb és szabadabb lesz a cselekvésed.
17. Hatalmadban áll megválasztani, hogyan reagálsz az életedben lévő helyzetekre és a körülötted élő emberekre. Senki sem tehet boldogtalanná, ingerültté a beleegyezésed nélkül.
18. Ha ragaszkodunk a haragunkhoz és a sérelmeinkhez, magunk válunk saját magunk börtönőrévé. Ahogy megtanulunk megbocsátani, meghajolni mások előtt, rájövünk, hogy a szívünk több szabadságot és együttérzést rejt magában, mint ahogy azt el tudnánk képzelni.

19. Hiteid nem igazságok; ezek csak gondolatok, amelyeket újra és újra gondolsz. Nagyon gyorsan megváltoztathatod az életedet, ha felelősséget vállalsz azért, amiben hiszel.
20. Ha mély és bensőséges kapcsolatokra vágysz, meg kell mutatnod az embereknek, hogy ki is vagy valójában. Hajlandónak kell lenned végre megmutatni a sebezhetőséged (sebeid), és lehámlasztani a maszkjaid.
21. Hinned kell azokban a dolgokban, amelyeket nem látsz, valamint néhány dologban, amiről cáfolhatatlan bizonyítékod van, hogy lehetetlen!

22. Ha addig keresed a boldogságodat, amíg az életedben minden tökéletes nem lesz, akkor feláldozod az életedet. Soha nem jön el az a nap, amikor „minden megvan”, mert a lelked mindig új vágyakat és álmokat szül. A boldogság soha nem azon múlik, hogy mit kaphatsz meg, hanem azon, hogy mit tudsz adni.
23. Nem tudsz irányítani más embereket. Összpontosíts saját életedre és tetteidre! Az életben bármikor lehetővé kell tenned az események szabad végkifejletét, és lehetővé kell tenned mások számára az önállóságot, hogy saját belátásuk szerint cselekedjenek, és elmondhassák saját véleményüket, még akkor is, ha ez nem esik egybe a tiéddel! Saját törvényeik szerint élnek, és ugyanúgy szabadok, mint te.
24. Nem a tested vagy; ez csak egy öntőforma (eszköz) a lelked számára. Ebben az életben ez az egyetlen eszközöd, ezért bánj vele jól!
25. Nem játszhatod izzadt tenyérrel az élet játékát. Amikor kell, dobj bátran! A leggyorsabb módja annak, hogy elérj bármit, ha játszol, és elhiteted magaddal, hogy már megvan.

26. A lelked arra vágyik, hogy figyelj, hogy hallgass rá. Minden nap szánj időt a meditációra! Csendesítsd le az elméd, és még a lelked is meghallod! Csendben ülve magaddal, rájössz, ki is vagy valójában, és miért vagy itt. Minél nagyobb a csended, annál többet hallasz meg önmagadból. Minél nagyobb a csended, annál többen hallgatják.
27. Örömre lettél teremtve. Tegyél örömteli cselekedeteket naponta! A kreatív cselekvés egyenlő az öröm vonzásával. Az öröm az igazi célodhoz vezető út. Ha mindannyian megengednénk magunknak, hogy kövessük örömünket, és azt csináljuk, amit legjobban szeretünk, a világ teljesen más hely lenne.

28. Valójában semmi nem szükséges az örömhöz, csak maga az öröm. Ne várd meg az okait annak, hogy boldog legyél, hanem saját magad hozd létre azokat! Kitalálni, megtalálni, megtartani. Ha úgy tűnik számodra, hogy most nincs miért örülni, örülj annak, ami itt és most van! Reggel, este, eső, Nap, autók felé rohanó emberek. Az öröm legyen állandó háttere az életednek! Lelked természetes állapota a szeretet, a béke, a hatalom, a kreativitás, a nyitottság, az áhítat, a hála és az öröm.

29. Egyszerre csak egy dolgot tehetsz–álmodozhatsz, tervezhetsz vagy aggodalmaskodhatsz. Hogy teremtő potenciálod, energiáid milyen öntőformába áramoltatod, az egyedül a te döntésed.
30. Élni így érdemes: Csodálkozz, majd gondolkodj! Teremteni így tudsz: Gondolkodj, majd csodálkozz!
31. Nem az vagy, amid van, nem az vagy, amit csinálsz, még csak nem is az, aminek gondolod magad, hanem az eddig a pillanatig tett valamennyi választásod összege.

32. Sokkal szebb, erősebb és szerethetőbb vagy, mint gondolnád. Remélem, minden nap ráébredsz valódi nagyszerűségedre.

Késmárki László:Az önbeavatás kulcsa Az Élet mesterének nagy könyve Ankh kiadó 2023.