Nyilas Újhold: Lehetőség a felszabadulásra!

Az évenkénti Újhold a Nyilas jegyében az öröm, az optimizmus, a nyitottság és a hit ragyogó fényenergiáival begyújtja a bennünk lévő belső tüzet.

A Nyilas az állatöv utolsó tűzjegye, és mint ilyen, a legboldogabb jegy. Ő az utazó, a főpap, a misszionárius, aki az előző jegyek megélései révén elvezet a fény megszületéséhez.

Ahhoz, hogy felfedezhessük, megláthassuk a fényt, a Skorpió intenzív időszakában le kell mennünk a mélybe, feszegetnünk kell a határainkat, fel kell tárnunk generációs titkokat, azokat, amelyeket készen állunk befogadni, el kell mennünk a falig.

Ha keményen dolgoztunk, a Nyilas lehetőséget nyújt számunkra a fizikai akadályokból és nehézségekből való felszabadulásra.

A Nyilas Újhold budapesti idő szerint december 13-án, Luca napján 0 óra 32 perckor, a jegy 20 fok 40. percén jön létre, együttállásban a Huya, Iris, Parsifal nevű égitestekkel.

Vajon miért vannak fények, csillogó díszek, gyertyák a karácsonyfán? Mert a lelkünknek és szellemünknek egyszerűen szüksége van a fényre, a hitre, hogy van élet, öröm a sötétségen túl, hogy van fény az alagút végén.

Az Újhold legkisebb orbiszú fényszöge az Újhold uralkodó bolygójával, a Jupiterrel van, egy szeszki-kvadrát, amely a termékeny cselekvés energiáját hordozza, eredetileg kvadrát volt, vagyis napi konfliktusokat, nehézségeket hozott, több generáció óta azonban oldódott, mert sokat dolgoztunk rajta. A Jupiter Nap Hold szeszki-kvadrát azt üzeni, hogy csak azért is hiszek, csak azért is a jót látom meg az emberekben, a helyzetekben, bármennyire is nehéz, s bárhányszor is becsaptak.

A Jupiter jelenleg a Bika jegy 7, fokán, még mindig retrográd, a Nyilas energia működésével kapcsolatban azt a kérdést kell feltenni önmagunknak, hogy mit jelent számunkra a biztonság, az anyagi jólét, a fizikai szépség és öröm?
Az ugyancsak a Bikában járó Uránusz bi-direkciós kvinkunx karma fényszög kapcsolatban van az Újholddal, amely egy nagyon pozitív, támogató, segítő energia, mivel itt is megdolgoztuk, amit megkell.

A Nyilas a csodavárás időszaka, a Nyilas Újhold energiái azt sugározzák, hogy ha valóban megdolgoztuk a traumáinkat, akkor, amit eddig csodának gondoltunk, fizikai síkon is manifesztálódhat.

Alacsony rezgésen fokozódhat a Nyilas önmagát és másokat is becsapó, túlzásokra, extravaganciára hajlamos működése, ami tárul a „semmi pénz és gazdagság” nem elég megélésével.

A fizikai jóllét és anyagi gazdagság terén mennyi az elég?

Mennyi az, amitől már jól és értékesnek érzem magam?
Mennyi az, amikor meg tudom ragadni a lehetőségeket, hogy szabad legyek?
Mennyi az, amitől azt érzem, van jövőm, vannak megvalósítható céljaim?

A téridőpillanat érdekessége, hogy már Stacioner a Merkúr, amely másnap, december 14-én a Bak 8 fok 23. percéről, konjunkcióban a Holddal kezdi meg a december 31-ig tartó hátráló mozgását, vagyis idén karácsonykor retrográd Merkúrunk lesz.

Forrás Szivárványasztrológia

Megerősítés: Lélektárs!

Kapcsolatba akartál lépni lélektársaddal, s imád meghallgattatott. Kövesd az útmutatást, s élvezd az isteni szeretet ajándékát.

Gyógyító angyalok jóskártyája.

Szíved a nagy szerelem után áhítozik. Amióta a spirituális úton jársz, olyan társra vágysz, akivel hasonló elveket vallotok. Lehetséges ugyanazzal a személlyel spirituális kapcsolatban és szenvedélyes szerelemben élni? Ez a kártya megerősíti a választ: igen, lehetséges.

Arra kérnek az angyalok, hogy bízz bennük, és kövesd az útmutatásukat.

Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre. Bárhogy is lesz, mindvégig melletted fognak állni, súgva a lépéseket.

Újholdkor érdemes energetikai szempontból fejleszteni és lazítani magunkon, ezt legjobban meditációval tudjuk elérni.

Meditáció fontossága, jelentősége.

Most nagyon fontos számodra a rendszeres meditálás.
Gyakorold minél többször.

A lecsendesült elme könnyebben meghallja az angyalokat. Ezzel a kártyával kérnek az angyalaid arra, hogy némítsd el az elmédet, s így tiszta és érthető lesz a beszélgetésetek. Minden reggel, ébredés után legalább öt percre hunyd le a szemed, és végy három-négy mély lélegzetet.
Tedd fel a kérdést az angyalaidnak, és hallgasd őket úgy, mint legközelebbi barátaidat.

Ne erőlködj. Ha kergeted a választ, elkerül. Inkább lélegezz tovább jó mélyen, és lazulj el.

 

Mondd el magadnak, milyen természetes dolog az angyalokkal beszélgetni nap mint nap. Minél gyakrabban lazítod el az elmédet, annál könnyebben hallod meg az angyalok válaszait.