Angyali útmutatás vasárnap éjszakára: Advent második vasárnapja.

Mesebeli tájra ébredtünk az ország északi felén, gyönyörű puha hópaplan vonta be a tájat.

S, végignézve az utcákon, házak tetején, a fákon, az életen valahogy minden annyira békés, meleg (úgy értve szeretettel teli) és meseszép.

Igazi téli, adventi, már karácsonyi hangulat.

….És ezzel együtt megnyílt Sirius útja. Múlt héten beléptünk Antares kapuján a belső világunkba, és most Sirius mutatja az utat előre. Próbáld meg ezt látni gyertyagyújtáskor vagy akár egész nap ahogy jössz-mész, teszed a dolgod, hogy lásd benne ahogy a belső tiszta isteni világodban lépkedsz a fényed, a csodák felé.

Gyönyörű adventi pihenő vagy élménynapot kívánok mindenkinek, kívánom, hogy töltődjön szívetek ezzel a melegséggel.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Átadás és elengedés!

Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza.

Gyógyító angyalok jóskártyája.

Ha az életedben valami rosszul működik, és te mégis ragaszkodsz hozzá, az nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid, a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Erre kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: “De fogok-e valami jobbat találni helyette?”, akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet: a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul.

A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

Bizalom a kulcs az összes emberi kapcsolatodat tekintve.

Higgy önmagadban, és hidd el, hogy Isten és az angyalok melletted állnak. Kérd, hogy szabadítsanak meg a gátló félelmektől, hogy hited teljesebbé válhasson.

Az angyalok tudják, hogy egyszer már nagyot csalódtál. Ez a tapasztalat megrongálhatta az önmagadba, a másokba és az Istenbe vetett hitedet. Az angyalok mégis emlékeztetni akarnak a hit megtartó erejére.
Ezzel a kártyával az angyalok az önbizalom fontosságára hívják fel a figyelmet. Tudják, hogy elkövettél bizonyos hibákat a múltban, mint bárki más. Ezek a hibák mégsem tették tönkre igaz természetedet.

Isten még mindig jelen van benned, és ő csalhatatlan. Az angyalok arra kérnek, higgy Istenben és bennük. És segítenek, hogy bízz önmagadban.