Heti Holdnaptár – december 11-17.: Újdonságot ígérő hét elé nézünk, ami elhozza a valódi változást az életedben!

Újdonságok és félreértések, ezek a főbb kulcs szavai a hétnek.

Az újdonság abban rejlik, hogy Nyilas Újhold vár ránk a hét közepe felé. December 13-n, Luca-napjára esik.

Ez sem véletlen, hatalmas szakrális, és ünnepi ereje van, ami megpecsételi Karácsony hangulatát és jellegét.

Ami azt jelenti pénzügyi és szerelmi téren várható friss, átalakító és formáló erő, amely mindenkor újdonságokat és a megújulást is jelenti, egyben. Ez Luca napján kapcsol be, de az ünnepekre várható a teljes összhang az újítás és megújulás területén! Ez sok mindenkinek meghozza az áldást, és a megváltást. Mert felfogja végre, változásra lesz szükség, ahhoz hogy boldogság is elérjen.

Nézzük, hogy mit hoz a hét mindenki számára, elsősorban érzelmileg:

A hét elején, a hold még Skorpióban jár, amit a Mars bolygó ural, tehát tetterőben és megérzésekben, igazi lelki életben nem lesz hiány. Az érzelmesség tetőfokára hághat. Ami azt jelenti, most hangot adunk az érzelmeknek, a lelki élet kivirágzik, meg is éljük azokat 100%-ig, minden oktávjával, magasságával, mélységével együtt! Majd délben már az életvidám Nyilas jegy veszi át a vezető szerepet, ami sokkal lazább és könnyedebb energiát hozhat, öröm, kisebb utazás, vásárlás, közös baráti és magánéleti találkozók, amelyek főként az élet napos oldaláról szólnak majd, és az életigenlő érzések hatják át.

A Nyilas (levegős elem) kb. 2-3 napig lesz uralmi helyzetben, Jupiter bolygója, égi szerencsét és támogatást is hozhat családok számára, segítői kezet – nyújtva (ha szimbolikusan is.).
December 13-án lesz igazán elemében a Nyilas: amikor éjszaka egy gyönyörű újhold formájában teljesedik ki! S, mindez: sok-sok változást, újítást, megújulást hoz mindenki számára. Főként az ünnepek előtt jelent: egyfajta átértékelést, számvetést, amit ha legtöbb ember év végén tesz meg, és gondolja végig az életének főbb jelentős pontjait, ez most előrejöhet, az újhold erejével, és életérzésével, mert az Nyilas újhold sürgeti a változást, átalakítást, a könnyedségnek és lazaságnak és vidámságnak lesz helye, nem a depresszív lehúzó gondolatoknak. Mert azok újítást sosem akarnak, inkább egyhelyben maradást. Az úhold elhozza a változás utáni vágyat, és azt hogy érdemes előrelépni, tenni a dolgainkért.

Végig gondolhatjuk: Mit is értünk el ebben az évben? S, mit hozott az év, mit szeretnénk a jövő évben megvalósítani, mi az amin változtatni kell?! Ami átalakulásra szorul, az is lehet, hogy a kapcsolatrendszeremet is ki kell cserélnem, át kell alakítanom, újítást érdemel, nem elég a mostani energia amiben van, hanem kell új szemlélet, egy új erő, ha úgy tetszik töltet.
Az újhold behozhat bárki életébe új szemléletváltást, ami által felszabadultabb lehet az ember, ezáltal sokkal jobban igényli a változást, átalakulást és friss pozitív energiát. Ami áthatja testét-lelkét-szellemét. Ez lenne az igazi megváltás sokunk számára.

Az elhalt és elavult dolgok, és személyek, akik nem hoznak életörömet, életigenlő dolgokat azok idejét múltak, és nem biztos van, és lesz is jövőre nézve, létjogosultságuk. Az is lehet, hogy pont ezt mutatja a mostani
újhold, mi az ami elengedést kíván, mi az ami megújulást. Ez utóbb marad életbe, lesz tartós dolog, akár helyzetről vagy személyről is legyen szó.
Ez két életterületet érintett hangsúlyosan, az egyik: munka, pénzügyi területet, a másik: a szerelmi, azaz a magánéleti és szerelmi ügyek…. Miben kell megújulnod ezen két élethelyzetben? Mi az amin változtatni kell, azért, hogy megújulj, felfrissülj, új életszemléletet életre keltsél? A mostani kapcsolati rendszereden kell változtass, teljesen új munkára és új személyekre lesz szükséged ahhoz, hogy boldog legyél? Ezek nagy kérdések, elég sok önkritikát, és szembenézést hozhatnak, fontos tisztán láss, ne engedj a ködösítésnek és félreértéseket, nézeteltéréseket azonnal kezeld! Ne hagyd, eltérítsenek a valódi sorsfeladattól! Nézz szembe önmagaddal és félelmeiddel!

Majd a hidegfejű Bak föld jegy veszi át az irányítás, hatalmat, sokkal szilárdabb nézetet valló szemléletet hozva!
Ez a fajta szemlélet nem a meleg érzelmeknek adhat helyet, hanem egy sokkal hűvösebb, hidegebb átgondoltabb szellemiséget képvisel, ahol főként a munka és szilárdság dominál. A pénzügyeket most érdemes tisztába tenni, hogy még világosabban  tudj megtenni lépéseket ez ügyben is. Péntekig lesz rá lehetőséget, a hétvégét már a szárnyaló levegős elem a Vízöntő uralja.

A Vízöntő megadja a hétvége lazaságát és különcségét, valami extrém dologba is belevághatunk, főként ha lesznek társak és barátok és partnerek ezekhez a különleges tevékenységekhez, programokhoz. Itt lehet külföldi vásár meglátogatása, ami nem hétköznapi úton vezet el a célig, illetve idesorolható baráti csevegések, különféle buli helyek meglátogatása. De mostani ünnepi kivilágítás és hangulat ami a városban látszik, ez is adhat egyfajta magasztosságot a lelkünknek, hogy jobban megéljük és átéljük az ünnephez kötött pillanatokat.

Összességében: kemény hét elé nézünk, ahol először az érzelmeink a tetőfokára hágnak, lehet egyfajta hullámvasútérzet, ami nem biztos mindenkor a stabilitást jelenti. Majd a Nyilas felborzolja a kedélyeket, hiszen újdonságot ígérő Újhold jelenik meg az égen. Ami sok-sok változást és kibillenést is hozhat az állandóságban. S, valljuk be őszintén, a komfortzónánkból való kiugrást eredményezi és ösztönzi sokunk számára! Ez azért elég falkavaró energia, hogy aztán a szilárd, hidegfejű Bak vegye át stafétabotot, a munka és a pénzügyi dolgaink felett! S, ez sem lesz könnyű mindenkinek, mert szembesülni kell, illetve kellene: az anyagi eredetű problémákkal, valamint azzal, hogy a kapcsolataink nem fejlődőképesek, ezáltal lehúzóak lehetnek, számtalan energiát megvonva tőlünk! Ezen mind-mind változtatni kéne, ehhez kaptál szerdán Újhold löketetet, de ha nem érzékeled kellőképpen eljövetelét és üzenetét, így elakadhatsz, elhaladhatsz a sok – sok értékes, pozitív információ mellett. S, egy felesleges infoáradatként éled meg ami nem épít, hanem inkább leépít majd, kétségek közé sodorhat. Amit még az ünnepi hangulat és készülődés fel is turbózhat.
A hétvégén már tiszta szellemiségnek teret adó Vizöntő feeling és életérzés dominál, ami baráti találkozóknak, és különleges helyzeteknek kedvez.

A lényeg, hogy találd meg a középpontodat, lelki békédet, akkor nem lehet baj, és ne adj teret a ködösítésnek, és félreértést sugaló kommunikációnak, inkább a világos, tiszta és őszinte beszélgetésre törekedj. Ezt kezdeményezd, főként olyan emberrel, akivel szeretnéd a változást, az új energiákat! Ehhez minden eszközt megadnak az égiek – szerdán -, csak érzékeld az eljövetelét, és ebben az ünnapi áradatban vedd észre a fontos dolgokat is, ne csak a külsőségeket. Ez a valódi jelentése, üzenete a hétnek, hogy az ÚJHOLD valódi mondandója a következő: ne csak kifelé, hanem befelé is tekints, ne csak külsőgékben akard a változást, hanem belül is, személyiségedben, a jellemedben akarj megújhodást. Minden megújhodádás vég is egyben. Ezt kell megérteni, ezeket az összefüggéseket értelmezni. Ez a valódi üzenete az év utolsó újholdjának. Az, hogy a Nyilasban lesz teljes, pont azt mutatja: változtatni kell a régi dogmákon túlmutatni, túllépni ami elavult és csak kizárólag a kényelmedet szolgálja az nem biztos, hosszú távon ez boldog időket jelenti! Sőt, ellenkezőleg. A kalandok, az utazás, életöröm ennek mind-mind helye van az életedben, a szomorúság, a belefeszülést a túlzó alázkodást nem hozhat boldog időket, órákat, életet, ezt kell megérteni most!!!!

Megerősítés: Hajszolás helyett vonzás

Ha valamit vagy valakit hajszolsz, kitér előleg, méghozzá az “üldözés” energiája által közvetített félelem miatt. Próbáld inkább magadhoz vonzani azt, amire szükséged van, azáltal, hogy szeretetet, hálát és hívogató energiákat árasztasz.
Ez a lap arra utalhat, hogy túlzottan hajszolod a pénzt vagy valami más dolgot, amire vágysz. A bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy minden, amit üldözőbe veszel, menekül előled.

A viselkedésed hátterében meghúzódó félelmek ugyanazok, mint amelyek a hiányérzetedet és a csalódottságodat okozzák.

Hajsza helyett a vonzás hozza el számodra vágyaid tárgyát. Akkor tudsz valamit magadhoz vonzani, ha pozitívan beszélsz róla, és kitartasz a pozitív gondolatok és látomások mellett vele kapcsolatban – vagyis “valósággá szereted”.

Mindennap küldj hátlát és szeretetet afelé, amiről álmodozol. Üdvözöld az életedben. Köszönd meg, hogy a tapasztalatod része. Ha tetteidet a szeretet vezérli, a manifesztáció felgyorsul.