Angyali üdvözlet december elejére: December 2-3: Égi kapu nyílik: Minden tudás energiája felé.

A hétvége üzenete: Nap az Antares csillagnál.

Ezen a két napon kiderülhet, hogy megvan-e az átjáró, vagyis a két világ közötti kapcsolatod, hiszen Merkúr a Nyilas csillagkép íja hegyénél az Alnasl csillagnál (2023. december 3. 00:20), a Nap pedig egyidőben persze teljesen véletlenül a Skorpió csillagkép szívénél, az Antares csillagnál áll (2023. december 2. 14:21).

A Nyilas nyila nyitja a kaput, aki nem más mint a Skorpió szíve. Azzal, hogy egyszerre aktív a két energia, és a Nap megvilágítja a kaput, ami egyébként láthatatlan, és Merkúr, a minden tudás energiája indítja a nyilat, aki tudja is ezáltal az irányt, itt most lehetőség van arra, hogy a nyíl ne tévesszen célt, vagyis feltárja magát az, mi van belül a belsődben, ezzel megmutassa megtaláltad-e már isteni önmagad, mennyire vagy rá tudatos, vagy még mindig a félelmeid vezetnek. Ez egy hatalmas lehetőség, tudatos tudattal fel sem tudjuk fogni mekkora.

Az Antares az átjáró a két világ között, az a kapu amin belépve felkapcsolódik a fény, ami miután felkapcsolódott mindig égve marad, vagyis kapcsolódtál újra az istenivel, ezáltal a barlang már nem a félelmek, hanem az istenivel kapcsolódás útja. Ez akkor történik meg, amikor legyőzted már minden félelmed, vagyis végigértél az ösztönúton és elindulhatsz a tudatossági úton, ezáltal már nem tanulsz, hanem innentől ezen tudásod által megélsz, elkezded élvezni a földi paradicsomot, az isteni földi utazását akkor is ha még vannak benne feladatok, mert azok mindig vannak.

Ezek azonban folyamatok, az egyénnek, az emberiség egészének, a földi létezésnek az útja van a Skorpió csillagaiban elrejtve, ezáltal ez nem azonnal történik. De, minden évben, minden pillanatban lehetőségünk van egy-egy fáklyát fellobbantani, ami ha meggyulladt égve marad. Ez segít abban, hogy hamarabb rátalálj a kapura (isteni önmagadra), ami el van rejtve előled. Ott van, de meg kell tudni látni. Ez ugyanolyan mint ahogy tudnod kell észrevenni a látható mögötti valódi összefüggéseket és nem csak aszerint működni, hinni, mondani, tenni dolgokat ahogy valaki elmondta vagy tanította neked. Ő is csak egy szeletet tud, a teljes tudás benned van. Amikor erre rájössz, akkor találsz rá belső átjáródra.

Ez most azonban egy ilyen pillanat. A Nyilas nyila ugyanis az a nyíl aki ezt a kaput kinyitja. Az átjárót nem bentről nyitod. Ahhoz, hogy bentről nyisd ki, hatalmas tudatosság kell, bár ez is lehetséges. A Nyilas azonban az az energia aki már mindezt tudja, hiszen ő a Skorpió jövője, ő már túl van ezen a belső úton, megtalálta magát és tudatos is rá, ezért tudja a nyilat úgy ellőni, hogy az végre célba érjen. Mert ezt a nyilat folyamatosan lődözzük, csak amíg nem tudjuk mit akarunk felfényezni vele, célt téveszt. (Ne tévesszen meg senkit, csillagképekről beszélek nem a jegyekről.)

Azzal, hogy a Nap az Antaresnél, a belső kapunál jár, Merkúr pedig az Alnasl csillagnál a nyíl végén egyidőben, ráadásul mindez Advent első vasárnapján történik, amikor eleve felkapcsoljuk a fényt, itt most ebben a napban benne van annak a lehetősége, hogy megtaláld a belső kaput. De hogy sikerül-e, az már a te egyéni utadon múlik. Ezt a kaput csakis belső munkával tudod megtalálni, mert nemcsak, hogy te nem vagy rá tudatos, hogy egyáltalán létezik, a külvilágod meg pláne nem. Amíg tehát kintről keresed a válaszaidat, továbbra is el fogsz sétálni mellette. Ezzel azt akarom mondani, hogy mikor helyzetbe kerülsz, valami fáj, megoldást keresel ne menekülj, ne elhatárolódj, ne a másikat szidd a saját helyzetedért legyen az közeli hozzátartozó vagy a nagypolitika miatt, hanem magadban tedd fel a kérdéseket, magadban keresd a válaszokat, hogy miért vagy ebben a helyzetben és mi a megoldás. Az egyedüli igazi válaszok ugyanis bent vannak. A külvilágot hibáztatni, tőlük várni a választ a könnyű út, melynek azonban az eredménye, hogy elsétálsz a kapu mellett, vagyis maradsz a félelmek útján. Ha már erre rájössz, azt megérted, hogy a változás benned van, és rajtad múlik hogyan alakul életed, milyen életet akarsz élni, már felvillant az első fáklyád.

Érdemes ezen elgondolkodnod, akár kicsit elcsendesedni ezen a hétvégén (2023. december 2-3.), ha tudsz elvonulni, magad lenni, valamint az adventi gyertyát egy kis szertartás keretein belül meggyújtani, vagyis érezni, hogy amikor meggyulladt a gyertya lángja, vele együtt bent is fellobbant a láng. Érdemes kihasználni, hatalmas lehetőség ez a hétvége, főleg, hogy december 3-án Merkúr által teremtő mágia is indul. Merkúr forgolódása a téli napforduló körül nagy lehetőségeket rejt idén, melynek ez az első állomása. Abszolút támogatva vagyunk abban, hogy megtaláljuk belső fényünket, de mint mindig mindez csak rajtad múlik.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Előrelépési lehetőség.

Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet. Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.

Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.
Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket – akárki előtt. Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között.

Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet.