December 3. vasárnap: Meghitt, őszinte beszélgetések ideje. Indítsd el a kommunikációt a boldogságod felé.

Most itt az ideje, hogy őszinte, nyílt beszélgetéseket intézzünk azon embertársaink irányába, akikkel nem jó a kapcsolatunk és régóta húzódik egyfajta kommunikációs zavar.

Csakis azzal indítsd el a beszélgetést, aki megérdemli, aki tesz is azért, hogy veled legyen, segítői kezet nyújtson.

Nemcsak a sikerben, örömben, gazdagságban akar veled lenni és fürdőzni a csúcson, hanem a bajban is melletted áll, s, ha kell kinyújtja a kezét, ami által fellendülés és fejlődés mutatkozik meg az életedben.

Minden nézeteltérés megoldható a megfelelő, őszinte, nyitott (s nem zárt) kommunikáció segítségével. Ha zárt a kommunikáció, egy beszélgetés, azt jelenti, hogy általános dolgokról esik szó, “hogy vagy”, “milyen az idő”, kertelés (körbe-körbe megy a duma a semmiről) a célja, és nem a rendezés, adok-kapok egyensúly!
A nyílt és nyitott beszélgetés, pedig arról szól: valamit feloldjon, érzelmileg egyensúlyba hozzon. Így találod meg áhított lelki békét, amire olyan sokan vágynak, ami által holisztikusan megteremthetjük a kívánt egyensúlyt, testi-lelki-tudati értelemben véve egyaránt.

Most tudsz elindítani elakadt élethelyzeteket, és megrekedt emberi kapcsolatokat is meg lehet ‘javítani’ és kijavítani azt a hibát amely beszélgetéseket illette. Ezek a hibák lehetnek és születhettek őszintétlenségből, mismásolásokból, elhallgatásokból vagy pusztán hazugságból… Azok a kapcsolatok, amelyeknek nincs létjogosultsága azzal ne is foglalkozz, azt nincs miért megmenteni, semmi értelme további energiát belefektetni. Ha nem tudsz valakivel lelkileg egyesülni és összeolvadni vele nem érdemes tovább húzni a nemlétező kapcsolatot, csak szenvedést eredményez, és további hazugságokat, félreértéseket, és olyan elhallgatásokat amelyekkel lelki sebeket szerzel – önmagadnak biztosan.

Megerősítő áldás: Igazság és becsület!

A kártya azt tanácsolja, légy becsületes önmagaddal, és légy igaz minden cselekedetedben.
Gyógyító angyalok jóslata elhozza az igazságot.

Az angyalok ezt mondják neked: Engedj el minden haszontalanságot, és minden olyan cselekvést, ami nem a legmagasabb szándékaidat szolgálja.

S, ha valami nem működik az életedben, engedd át Istennek és az angyaloknak….

Ha kinyitjuk a tenyerünket, és elengedjük az egészségtelen helyzeteket, az isteni fény be tud lépni az életünkbe.

A csodák mindig akkor jönnek el, ha már elengedtük a nehéz dolgokat. A munka, a párkapcsolat, az egészség és minden más egykettőre meggyógyul, olyan módon, ahogy soha sem tudtuk volna elképzelni. Az angyalok az egész úton mutatják a lépéseket, s a helyzetünk sokkal jobbá válik, esetleg teljesen meggyógyulunk.

 

Ha úgy határoztál, hogy “igazságos leszel magadhoz”, a csoda megérkezik.