Angyali hangok üzenetei decemberre: Ma beléptünk a 12. hónapunkba.

Az angyalok ilyenkor nagyon közel vannak hozzánk: Higgy benne, hogy a ráeszméléseid vezetnek, és javítani akarnak valamit az életeden vagy másokén. Engedd, hogy belső megerősítéseid irányítsanak utadon.

Aki 12-én született, befogadó, alkalmazkodó lélek, érzelmei határozzák meg az életét.

Imád olvasni, tanulni, kreatív, ezt pedig a 3-as-as számnak köszönheti. Ha összeadjuk a számjegyeket, akkor a hármas szám jön ki karakterként, ez pedig az írók, pedagógusok, kreatív gondolkodó száma. Pozitív gondolkodás is jellemzi, optimizmus és teremtő erő.
Az 1-es a bátor, kreatív, vezető, A Mágus, aki életének az irányítását bölcsen a kezébe tudja venni, mert minden bölcs képesség a birtokában van.

A tarot lapok Nagyarkánumai közül a XII-es az Akasztott ember lapja. Nem kell megijedni tőle, mert ahogy az angyalok is sejtetik, változás várható.
Ez a lap változás folyamatának azt az állapotát jelzi, amikor fel kell ismernünk, hogy valami váratlan helyzetbe kerültünk, mely eleinte nem túl kedvező. De ha elfogadjuk és megtesszük a helyes lépéseket, akkor az egyensúly újra vissza tud állni.
( 1 + 2 =3 ) A III-as Nagyarkánum a Császárnő lapja, aki a kreatív teremtésekre, az élet élvezetére irányítja figyelmünket.
A 2023-as évünk 7-es száma + 12= 19 : a boldogság, életöröm, siker, újjászületés száma. A Nagyarkánumokból A Nap kártyája: harsogó életörömöt, sikereket és optimizmust hoz!

Égi testvéreink decemberben sem tétlenkednek, sőt!
1-én a Merkúr a Bak kardinális földjegyébe jegyébe lép. 13-án-12-én megállni látszik. 15-től lesz retrográd. 23-től visszahátrál a Nyilas tüzes jegyébe.

2024. január 1-2-án újra megáll, 3-án direkt lesz. 14-től ismét a Bakban találjuk.
December 1-4-ig a Mérleg utolsó fokain haladó Vénusz kardinális kvadrátot alkot a Bakban járó Plútóval, amellyel egy magasabb szintre emelhetjük a vénuszi területeinket: párkapcsolat, pénzügyek, egészség: a régi energiáktól, hozzáállásunktól érdemes megszabadulni, mert cserébe újjászületünk Plútó erejével.

4-én a Vénusz a Skorpió fix, vizes jegyébe lép.
6-7-én a Halakban hátráló Neptunusz áll meg-8-tól direktben lesz: elhozva a feltétel nélküli szeretetünk csodáit.
13-án Kígyótartó Újholdunk lesz, amely együttáll a Ceres és Mars párosával.
Változó kvadrátban lesznek a Neptunusszal: ideje a szeretet gyógyító erejét választanunk.
22-én, 04 óra 27 perckor (budapesti idő szerint) jön el a Téli napforduló ünnepe, ahogy a Nap a Bakba lép.
26-27-én a Kosban hátráló Chiron, a sebzett gyógyító áll meg égi útján. 28-tól direktbe lép és ezzel bátran kézbe vehetjük az öngyógyító képességeinket.

Van még egy csoda, ahogy 31-én, és 2024. január elsején a Bikában hátráló Jupiter megáll, 2-tól direktben találjuk. Hit, bölcsesség, kreatív teremtések magas szintje vár ránk, ha a szívünkre hallgatunk.
Legyen olyan ez a hónap, amilyennek szeretnétek.

Forrás Felkai Tímea

Adomány, tized, jótékonyság

Adakozz örömmel olyan szervezeteknek és embereknek, akik spirituálisan támogatnak és inspirálnak téged. Nagylelkűséged csodálatos módon többszörösen megtérül. Befektetett időd, hozzájárulásod, pénzed által pozitív energiáid megsokszorozódnak.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy adni és kapni ugyanannak az energiának a két oldala. Ha mostanában úgy érzed, mintha a küzdelmeidért nem járna jutalom, akkor itt az ideje, hogy megfordítsd az energia áramlását. Gyakran elakadunk, ha csak az elfogadásra fókuszálunk, illetve arra, hogy mit kaphatunk. Ahhoz, hogy ez megváltozzon, koncentrálj arra, mivel szolgálhatsz másokat. Beindíthatod a bőség áradását, ha azt adod másoknak, amit kapni szeretnél. Ha több időt szeretnél, áldozz időt egy fontos ügyre. Ha több szeretetet akarsz, adj szeretetet másoknak.

Ha anyagi javakra vágysz, adományozz el néhány holmit. Ha pénzhez akarsz jutni, adj pénzt másoknak, az isteni útmutatás szerint