Őrangyalod üzenete téli estékre: Egyensúly a munka és a család között.

Ízisz áldása.

Egyensúlyt kell tartanod az életedben.

Ez könnyebben megy, mint gondolnád. Már tudod, hogy életed melyik része billent ki, és talán már érzed is a kiégés tüneteit az egyensúly hiánya miatt. Gyorsan jó irányba tudod terelni az energiáidat, ha minden nap szentelsz időt a számodra fontos dolgoknak. Elég egy fél órát hasznosan tölteni naponta, már ez is javítani fog a hangulatodon, a hozzáállásodon és a motivációdon.

Kérj!

Kérj meg minket, hogy segítsünk ebben a helyzetben, és mi azonnal munkába lendülünk az érdekedben. Sok univerzális törvény uralkodik felettünk, és ezek közé tartozik a szabad akarat is, amely lehetővé teszi számodra, hogy saját magad válassz és hozd meg döntéseidet. Így hát türelmesen várjuk kérésedet.

Aphrodité a valódi őrangyalod és istennőd rendelkezésedre áll.

Ébredj rá a benned élő istennőre a tánc és az önmagadról gondoskodás segítségével. Becsüld meg isteni lényedet.
Istennők jóskártya.

Aphrodité üzenete:

Engedd, hogy női bölcsességed és szépséged felszínre bukkanjon. Tartsd becsben erejét és jelentőségteljességét. Nem számít, hogy női vagy férfitestben élsz-e, belső nőiességed mindenképpen gondodat viseli, s intuitív módon vezet téged. Itt az ideje, hogy ráébredj ragyogásodra, viseld gondját és ünnepeld női oldaladat.

Aphrodité a szenvedély és a szerelem görög istennője, akit a Vénusz bolygóval hoznak összefüggésbe. Nevének jelentése: “tajtékból született”, mivel a legenda szerint apja, Uranosz kasztrált nemi szervéből fogant, amelyet az óceán habjaiba vetettek. Ezért Aphrodité a szégyenérzet nélküli női szexuális energiát képviseli.
Ez a lap emlékeztetősül szolgál arra, hogy kérj gyakrabban segítséget angyalaidtól. Az angyalok az élet minden területén képesek segíteni neked, többek között új ötletekre sarkallnak, bátorságot, hitet, önbizalmat és világosságot hoznak.

A lap további jelentései: Kérj bármit, amire csak szükséged van. A panaszkodás helyett kérj inkább segítséget. Kérd meg a körülötted lévőket, hogy segítsenek neked. Bízz meg másokat. Vegyél fel embereket, hogy segédkezzenek melletted. Az események komolyságától függetlenül minden helyzetben kérj segítséget angyalaidtól.

Angyali beavató üzenet: Csendes elvonulás.

Itt az idő elszakadni kicsit a külvilágtól, hogy felismerhesd és feldolgozhasd belső világod igaz gondolatait és érzéseit. Teremts időt magadnak az elcsendesedésre, hogy világosabban láthasd, mi a következő lépés.
Ez a lap most azért talált meg téged, mert tudatni szeretné veled, hogy fejlesztheted az elméd, javíthatod az életed és növelheted a bőség áradását, ha eltöltesz egy kis időt egyedül, csendben, mélyen a gondolataidba merülve vagy meditálva. A meditáció olyan az elmédnek, mint egy tavaszi nagytakarítás: megtisztítod a kaotikus gondolatoktól, amelyek akadályozzák a bőség megjelenését az életedben.

Úgy tűnik, távol kell lenned egy kicsit az emberektől, hogy meghallhasd a belső hangodat, és a következő lépésedre koncentrálhass. Mi jut eszedbe először, ha az elvonulás szóra gondolsz? Ez lesz a belső igazságod, amely irányt mutat azzal kapcsolatban, amit tenned kell.

Ez a lap néhány esetben azt jelzi, hogy csendesebb környezetet kell teremtened otthon vagy a munkahelyeden. Hallgass például lágyabb zenét, kapcsold ki a tévét és némítsd le a telefonod.