December 1. péntek: Új hónap, új érzelem, új életérzés….

A mostani energiák tükrében: magával ragad minden, ami újdonság, friss, és energikus, motiváló.

Nem kell ami: régi, elavult, halott és élettelen, semmi nem tud már meghatni, ami nem sugárzó és dinamikus, sokkal inkább hidegen hagy ami sötét, gyenge, és mozgásképtelen….

Minden ami mozog, rezeg, impulzivitással tölt fel, mert fellendülést hoz és viszi az életelixírt feléd.

Ez éltet és felszabadít, ez okoz olyan érzést ami által valóban érzed, hogy élsz, létezel és boldog vagy!

A jelen energiák valamiféle sorsfordulatot is kódolnak, rajtad áll, hogy észreveszed-e vagy csak úgy könyveled el, valami változásra bír, de nem tudod, mi az?

Most célszerű magadba nézni és átértékelni az életedet, hogy mi az ami segít vagy visszatart?
Hirtelen, váratlan fordulat következik, ami sorsszerű változásokat hozhat és eredményezhet.

Megerősítés: Lesznek találkozások…

Amik fenekestül forgatják fel a világod. Érkezni fog valaki, aki darabokra szed, majd újra összerak, rávilágít a hibáidra és folyton többre sarkall. Te persze félni fogsz. Reszketni fog minden porcikád, de a végén úgy is a kíváncsiságod győz és teljesen átadod magad neki. Lehet, hogy nem is érted majd miért, hisz Ő csak mesél, nevet, szóval tart. Támogat, felvidít és közben szép lassan megtanít élni. De talán nem is tudatosan teszi.

Egyszerűen a lényéből fakad. Derűs, vidám és olyan erősen vonz magához, hogy képtelen vagy ellenállni neki. Ahogy telnek a hónapok, úgy leszel egyre biztosabb abban, hogy az életed már sosem lehet olyan, mint korábban, hisz lassacskán teljesen átszínezi a világod.

A szürkéid szivárványszínekre cseréli, és közben te is észrevétlenül változol. Elindulsz egy úton, amelyre egyedül sosem léptél volna. És ő ott lesz végig, és fogja a kezed. Melletted lépdel. Vigyáz rád. Mosolyog.
És Szeret.