Angyali hangok üzenetei november végére: Ősi erdő legeslegmélye.

Kártya jelentése: Mélyre nyúlnak a gyökereid.

Hihetetlen, sugárzó, gyógyító erő áll rendelkezésedre és növekszik benned.

Ne kételkedj képességeidben. Sokkal több vagy, mint amit el tudsz képzelni.

Hatalmas, láthatatlan – de nagyon is valós – támogatás vesz körül. Szeretnek és megbecsülnek téged. Földön állsz, stabil és erős vagy, miközben a lelked magasan az égbe nyúlik.

Bennszülött szellemed azt akarja, hogy tudd: az egész világon az őslakos kultúrákban tisztelik a “faembereknek” nevezetteket.

A fák erőteljes életereje gyógyító, erősítő és földelő energiákat hozhat. A fa fajtája kultúránként változhat, de a jótékony energiái iránti tisztelet és hála ugyanaz. Az ősi erdőben élnek a természet szellemei: ráadásul minden fának van egy-egy különösen erős és rugalmas szelleme. Az erdő az egész erdő szellemének kölcsönös támogatása miatt képes túlélni a legzordabb körülményeket is. Legnagyobb ereje csendben és mélyen rejlik. Nincs szüksége erőfitogtatásra… egyszerűen csak van.

A belső erőt a szemlélődés, az elmélkedés és a meditáció révén találod meg. Néha a növekedés és a változás idejéből ered: máskor a fájdalmas helyzetek túlélése és legyőzése révén.
Az utazás: Fogadj örökbe egy fát. Ez lehet a kertedben, vagy egy közeli parkban vagy vadonban lévő fa. Beszélgess a fával. Érintsd meg a kérgét. Adj neki hálát, és ezzel olyan energiakapcsolatot hozol létre, amely továbbra is táplálni fog téged, függetlenül attól, hogy milyen messze vagy az örökbefogadott fádtól.

Bizalom a kulcs, minden emberi kapcsolatod ezen áll vagy bukik. Érdemes magadban építeni az önbizalmat, így mások felé is bizalmad lesz, ez a fajta kisugárzás és vonzerő, a másik félben bizalmat épít, ezáltal nem azt vonzod be, hogy kihasználnak, átvernek, semmibe vesznek, pont ellenkezőjét, tisztelnek, megbecsülnek és segítenek majd.

Bízd az érzéseidre és az álmaidra karriered irányítását.

Az angyalok ezt a kártyát azért küldték, hogy megerősítsék: az érzéseid megbízható útmutatót jelentenek, miközben egészséges változásokra törekszel az életedben. Álmaid és vágyaid jelentik az életcélod kulcsát, mivel lelked szólít meg téged az érzések nyelvén. Ha elégedett vagy bármilyen helyzetben, bízz ezekben az érzésekben. Ha például izgatottá tesz a lehetőség, hogy visszaülj az iskolapadba, vagy megnyisd a saját üzletedet, bízz ezekben az érzésekben. H a megérzéseid figyelmeztetnek az életed bizonyos szereplőjével kapcsolatban, bízz ezekben az érzésekben.

Az első lépés, hogy vedd észre az érzéseidet. Ezt úgy teheted meg, hogy teremtesz magadnak egy kis nyugodt egyedüllétet, amikor beszélhetsz magaddal. Tégy fel magadnak olyan kérdéseket, mint: Mit akarok igazán? És Mi a legjobb az életcélomhoz?, majd vedd észre a válaszul érkező fizikai érzeteket és érzéseket.

Érzéseid a számodra nyújtott égi útmutatás fizikai megtestesülései. Bízz az érvényességükben még akkor is, ha nem érted, vagy bizonytalan vagy a jelentésüket illetően.