Angyalkártya Telihold éjszakájára: Nézz szembe a félelmeiddel!

A bőség angyalainak áldása.

Ha őszintén szembenézel a sikerrel és a kudarccal kapcsolatos félelmeiddel, nem lesz többé hatalmuk feletted.

Szabadulj meg a rejtett félelmeidtől, tedd ki őket a tudatosság fényének, és rájössz majd, hogy nincs mitől félned. A sikeres emberek is küzdenek kétségekkel, de legyőzik őket.

Ez a lap azért érkezett, mert az angyalok látják, hogy tudat alatti félelmeid taszítják a bőséget. A lelked mélyén kételkedsz benne, hogy megérdemled-e a jóléted. Ezenfelül félelemmel is küzdesz – félsz a kudarctól, de a sikertől is -, s emiatt döntésképtelen és passzív vagy.

Szerencsére amint felismered ezeket a félelmeket, elveszítik az erejóket, s már nem tudnak tudat alatt irányítani téged. Lehet, hogy segít, ha rájössz, hogy minden ember kételkedik magában. Az emberi egót arra tervezték, hogy félelemben tartson minket, és megakadályozza, hogy beteljesítsük isteni sorsunkat.
szerencsére te rendelkezel a tudatosság adományával. Őszintén nyomon tudod követni gondolati folyamataidat, és képes vagy bevallani, ha időnként szabotálod a saját sikereidet. Ezek a felismerések biztosítják, hogy nem hagyod magad elbátortalanítani. Döntéseidet a szeretet vezérli.

Tudatos vásárlás lehetősége.

Hatalmadban áll segíteni és gyógyítani a világot, ha úgy döntesz, hogy csak etikus és környezetbarát termékeket vásárolsz.

Tudatos vásárlóként válassz fair trade és organikus termékeket, élj egyszerűen, és csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van.

Ez a lap a pénzköltési szokásaid világot gyógyító erejét jelképezi. Jobb hellyé teheted a világot, ha tudatosan olyan termékeket vásárolsz, amelyek jót tesznek a Földnek. Ilyenek a fair trade termékek, amelyek előállítása során a dolgozókat rendesen megfizették, és biztonságos, rendes körülmények közt végezték a munkájukat.

Az organikus, GMO- és vegyszermentes termékek támogatják a környezet egészségét, és minden olyan lényét, akik ezekkel dolgoznak vagy ilyeneket fogyasztanak.

A tudatos vásárlás azt is jelenti, hogy ha lehet, helyi gazdaságokban és üzletekben vásárolsz, hogy csökkentsd a szállításból adódó ökológiai lábnyomod méretét, és támogasd a közösségedben élő családokat. Ha olyan cégeknek adod a pénzed, amelyek a tieiddel azonos értékeket képviselnek, a bevásárlásaid kedvesebb, gyengédebb hellyé teszik a világot.

Ez a lap azt is jelezheti, hogy a kiadásaid csökkentését illetően szükség lesz a kreativitásodra.

Kérdőjelezd meg, valóban szükséged van-e egy-egy termékre, vagy csak érzelmi felindulásból veszed meg, hogy megpróbáld betölteni a benned lévő űrt, ami valójában csak spirituális módon lehetséges.