Angyali üdvözlet péntek reggelre: Dimenziókapu nyílik: Lépj át a fénybe, légy egy a vágyaiddal!

Az Élet nem tesz mást mint visszatükrözi a számotokra, hogy mennyire vagytok együttműködőek a vágyaitokkal.

Ha folyamatosan falakba ütközöl, sőt úgy találod, hogy az Élet még akadályoz is, az annak biztos jele, hogy a rezgéseiddel nem vagy a vágyaid frekvenciáján.

Vagy a vágyaid teljesülésének hiányára figyelsz, vagy arra amit nem akarsz megtapasztalni. Ez a két dolog okozza azt, hogy a vágyad nem teljesül.

Gyakorlással el kell jutnod odáig, hogy a vágyadra gondolva izgatottság, jól eső várakozás, öröm töltsön el – mindezt persze úgy, hogy a fizikai megvalósulás még nem történt meg. Ez az amit az emberek hitnek szoktak nevezni. Hinni, sőt tudni, bizonyosságot érezni, hogy a megvalósulás -bár még nem látod, nem érzékeled fizikailag- de garantáltan útban van feléd és minden a lehető legjobban alakul. Mert amit kértél, már létezik, de ahhoz, hogy fizikailag is megtapasztald, be kell tudnod fogadnod – jól kell magad érezned a gondolatával, az elképzelésével.

Ha ezt a pozitív, örömteli várakozást fenntartod, a vágyad megvalósulása olyan könnyedén lép életedbe, hogy Te magad is el fogsz csodálkozni rajta.”

2023. november 22-én budapesti idő szerint 15 óra 3 perckor a Nap belépett a 3. Tűz elembe, a Nyilas Zodiákusba, ahol december 22-ig marad.
Az évkör ezen szakaszán túl vagyunk a Skorpió titokzatos, mélységes, fájdalmas időszakán, és nagyon szükségünk van a Nyilas pozitív, hittel és reménnyel teli, „az álmaimra és a céljaimra fókuszálok” energiájára.

A világ történéseit a média szüntelenül az orrunk alá dörgöli, sokszor feltettem már magamnak a kérdést, hogy mi a feladat? Ne engedjek be semmit, ami a világban zajlik, ami nem velem történik nem számít? Vagy ha beengedem, hogyan tudok élni a folyamatos klímaszorongás, vírusszorongás, háborússzorongás, mikroműanyagszorongás közepette? Szabad-e egyáltalán a világ ennyi borzalma mellett a saját életem miatt rosszul éreznem magam? S legfőbbképpen szabad-e boldognak lennem?

A nap Nyilasba lépésekor van egy égitest halmozódás, amelynek egy része, Ceto, Ceres, Mars a Skorpió végén, a Nap Osiris pedig a Nyilas elején található. A Nap mindent, amit megérint erővel, fénnyel telít, segít meglátnunk a valóságot, szembenéznünk a tudatalattinkba lenyomott sötétséggel.

Az Osiris-hez a veszteségélmények, a szétdarabolódás, a halál, az újjászületés, a karma felvállalása kapcsolódik. Ahhoz, hogy a Nyilas hite ne egy üres remény legyen, szembe kell néznünk a bennünk lévő sötétséggel, a mérgező, toxikus érzelmekkel, amelyek mindent elpusztítanak. S fel kell tennünk a kérdést mit is jelent számunkra a hazánk? Vajon miért pont ebbe az országba születtünk le?
Van egy Nap Vénusz szemi-kvadrát, egy behívó kvadrát, amely felhívja a figyelmet, hogy hol nincs szeretet, harmónia az életünkben.

A Nap Szaturnusz kvadrát már nehezebb energiát képvisel, egyrészt ez egy teljes kvadrát, másrészről a Szaturnusz, a nagy tanító az egyik résztvevő. Ez a fényszög azt jelzi, hogy idén meg kell küzdenünk a Nyilas felszabadító, öröm energiájáért, le kell győznünk a saját félelmeinket, a fentebb felsorolt mindenfajta szorongást, a kishitűséget.
A Nap Chiron között lévő szeszki-kvadrát azt jelzi, hogy tovább kell mennünk a gyógyulás útján, ez a kapcsolódás is azt erősíti, hogy nézzünk szembe a karmikus programjainkkal, amelyeken már sokat dolgoztunk, s ebben az életben meg tudjuk őket oldani.
Minden igazi megoldás azt jelenti, hogy a lehúzó, alacsony rezgésű érzések, programok feloldódnak, már nem teszünk beléjük energiát, így elveszítik az erejüket, nem hatnak tovább.
Erre utal az utolsó pontos fényszög kapcsolata a Napnak, a Sedná-val alkotott, pontos oppozíció – mitől kell megválnunk, mit kell tudnunk elengedni, mert ha megy önként, erővel fogja a sors leválasztani, levágni rólunk, ahhoz, hogy emelkedjünk?
Nem könnyű állások.

Muszáj valahonnan töltekeznünk hittel, tágabb horizonttal és perspektívával, az igaz Istenhez való fordulással, igazságos cselekedettekkel.

Az adventi időszak hivatalosan csak december 3-án indul, számomra azonban a Nyilas időszak a Karácsonyra való lelki felkészülés ideje.

Forrás szivárványasztrológia