November 23. csütörtök: Felszabadulás művészete, ez hozza el a lelki békédet.

Most nagyon fontos, hogy a valódi szabadságot át tudjuk élni, megéljük, A-Z-ig azt a felszabadulást ami a munkánkból és a kapcsolatainkból adódik.

Érzelmi és szellemi energiák segítenek.

Megerősítés: Celeste jóslata.

Egy új otthonba való költözésen vagy egy munkahelyváltáson dolgozunk. Ez a váltás pozitív energiát fog mozgósítani.

Megérett az idő a változtatásra. A többi angyallal együtt azon fáradozom, hogy ezek a változások jó hangulatban teljenek. Először úgy tűnhet, hogy a váltás nagy erőfeszítéseket igényel, de velünk együttműködve az életednek akár egy örömteli időszaka is lehet. Segítek neked, hogy megtaláld az új helyedet, és hogy minden részlet a helyére kerüljön. Családtagjaidnak is segítek alkalmazkodni ehhez a váltáshoz. Csak kérd a segítségemet!

Csak annyit kérek, hogy bízz bennem, bízz Istenben és az angyalokban, hogy megtalálják a számodra megfelelő helyet. Ha az az új hely, amelyet te választottál magadnak, nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, akkor tudnod kell, hogy valami sokkal jobb vár árd. Meglátod, hogy ez a változás szinte csodálatos módon zajlik majd. Légy bizakodó. Ne kergess illúziókat, de a kishitűség hibájába se ess.

Az életedben felbukkanó új emberekkel együtt egyengetjük és megvilágítjuk majd az utadat.

Raye jóslata.

A jóga és a testmozgás elengedhetetlenül szükséges a jó közérzetedhez, lelki nyugalmadhoz és fejlődésedhez.

Határozott útmutatást kaptál, hogy a jóga és testmozgás egyéb formáit gyakorold, és ez a kártya további megerősítésként szolgál.

A fizikai mozgás alapvetően szükséges az álmaid, vágyaid és elképzeléseid megvalósításához. Feltölt energiával és a terveid elkezdéséhez és befejezéséhez szükséges életerővel.

A mozgás által nyitottabbá válsz az új, kreatív ötletekre is.

A jóga ráadásul megtisztítja és megerősíti a csakraközpontjaidat, így tisztábban és érthetőbben meghallod angyali útmutatásunkat.

A jóga segít lecsendesíteni a hangos elmét, hogy meditálhass, és meghallhasd az égiek hangját.
Lehet, hogy a jógagyakorlatok és a testmozgás egyéb formái először ijesztőnek tűnnek, de én segítek neked testre szabott, a munkaidődnek és állóképességednek megfelelő edzésprogramot kialakítani.

Ismétlődő gondolatok és érzések formájában, a jógával és testmozgással kapcsolatos, a “derült égből” érkező információkon keresztül üzenek majd neked.

Tudom, hogy nagyon elfoglalt vagy, de meglátod, hogy a testmozgás által nyert energiától a napjaid órákkal hosszabbnak tűnnek majd.