Heti Angyaltarot: Belső erő!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Most megengeded magadnak, hogy megtapasztald és kifejezd a valódi erődet.

A tündérek arra kérnek, hogy erősítsd meg: “Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok!”

Benned rejlik az Univerzum minden ereje. Senki sem erősebb nálad. Mivel spirituális érdeklődésű lény vagy, ezért lehetetlen, hogy rosszul használd az erődet vagy visszaélj vele. Vezetőid lehetővé teszik majd, hogy olyan módon használd és fokozd az erődet, amely nagy áldást jelent számodra és a világ számára.
Az égnek szüksége van arra, hogy a világ fényküldöttei, köztük te is, felismerjék és hasznosítsák erejüket. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra kérnek, hogy engedj el minden esetleges félelmet az erőddel kapcsolatban. Arra kérnek, hogy önbecsülésed megtartása érdekében tiszteld önmagad, tökéletesen gondoskodj a fizikai és az érzelmi énedről, dolgozz az álmaidon és a törekvéseiden, és szánj időt az imára és a meditációra. Minél nagyobb az önbecsülésed, annál kellemesebben érzed majd magad az erőddel kapcsolatban.

Megerősítés: Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok! Az Univerzum minden ereje átáramlik rajtam és támogat engem.

Biztonságérzet!

Gyógyítás tündérekkel.

Minden, veszéllyel vagy sebehetőséggel kapcsolatos érzés gyógyul, és az a biztos tudás váltja fel, hogy most biztonságban vagy és védve vagy.

Féltél vagy bizonytalan voltál mostanában? Ha igen, akkor ez a kártya annak a jele, hogy az ég tisztában van az érzéseiddel, és a segítségedre jött. Égi lények vesznek körül, akik szüntelenül szeretnek és védelmeznek.

A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a sebezhetőség érzését a veszéllyel kapcsolatos gondolataid váltják ki belőled. Az elmédben hatalmat adtál valami külső entitásnak. Azt hiszed, hogy ennek az általad teremtett “bálványnak” módjában áll, hogy ártson neked. De mindössze annyi hatalma van, amennyit tulajdonítasz neki.

A tündérek arra buzdítanak, hogy ébredj fel ebből a téveszméből. Értsd meg, hogy módodban áll létrehozni egy boldog és biztonságos álmot, és eldönteni, hogy biztonságban érzed magad.

Megerősítés: Biztonságban vagyok. Nyugodt vagyok. Mindig teljesen védve vagyok.

Megerősítés: Intimitás.

Sokan azt gondolják, hogy az intimitás a szexről szól..
De az intimitás az igazságról szól.
Amikor rájössz, hogy elmondhatod valakinek az igazságodat, amikor megmutathatod magad neki, amikor kiállhatsz előtte, és a válasza: -; Biztonságban vagy velem, ez az Intimitás..

A meghitt szerelmi kapcsolat az egyik legszebb élmény az életben, mert szeretetre teremtettek minket. Ezek vagyunk mi.
De egyben a leghatékonyabb módja is annak, hogy saját Lélekmunkát végezz és teljes emberré válj.
És azzal kezdődik, hogy levetkőzöl … kitenni a szíved egymásnak,
sebezhetővé teszed magad, ítélkezés nélkül, belső munkát végzel
együtt, hogy a kapcsolat virágba boruljon.

Ami ijesztő élmény lehet.
Minden szépséggel, amit a szeretet hoz, felfedheti a múltbéli fájdalmat is, a szív védelmére épített falak mögé rejtve.
És amíg nem állsz készen arra, hogy lebontsd azokat a falakat, hogy beengedd a fényt, a párod sosem fogja megismerni igazán, hogy ki vagy, vagy közelségbe nőni.

A legnagyobb ellenség nem más, mint a saját sötétséged belül. De neked melyik értékesebb, megvédeni a falat, amit az ego-magad teremtett, vagy ápolni a kapcsolatotokat? Bátorság kell ahhoz, hogy kövesd mindazt, amit a szeretet nyújt, és azzal kezdődik, hogy hajlandóságot akarsz vetkőzni.

Vonzz be valakit az életedbe, akivel meztelen lehetsz … nem csak fizikailag, de Lélekszinten meztelenül, valaki, aki törődik veled annyira, hogy megnyissa a szívét.

Valaki, aki elmondja neked a titkait, valaki, aki teljesen sebezhetővé teszi magát, mert szeret téged.
Ez a valóság, Nyers meztelenség. 
Mike Harrigan

Én vagyok.
Te vagy az.
Mi vagyunk azok.
Egység.
Globális Tudatosság..