Szerelem Angyalaink üzenetei vasárnap éjszakára: Haladj bátran az úton!

Gyógyítás Tündérekkel jóskártya.

Nagy áttöréseket érsz el az életedben azzal, hogy Istentől ihletett ötleteidet gyakorlatba ülteted.

Bízz benne, hogy az út minden lépésénél vezetni fognak.

A megérzéseid, álmaid és erőteljes sugallataid nem csupán a vágyálmok példái. Új tervek és helyzetek csíráit képviselik, amelyek isteni életküldetésed eszközeit jelentik. Ne vedd semmibe az ismétlődő, erőteljes gondolatok és érzések képében érkező égi ajándékokat.

A tündérek arra kérnek, hogy tartsd tiszteletben a belső érzéseidet azzal, hogy a mai napon legalább egy lépést megteszel álmaid és vágyaid valóra váltása érdekében.

Félelem nélkül tégy meg egy lépést abba az irányba, hogy lebontsd életed bármely sérült részét. Tégy meg egy másik lépést, a szíved vágyának valóra váltása irányába. Ha csak egyetlen apró lépést teszel, amely közvetett kapcsolatban áll életed jobbításával, már attól is úgy fogod érezni, hogy együtt szárnyalsz a tündérek birodalmával. Minden áldott nap tégy meg egy-egy lépést, és álmaid hamarosan valóra válnak majd.

Bátran haladok, bízva abban, hogy minden egyes lépésemet tökéletesen vezetik.

Megerősítés: Hány férfit hallottam, hogy “intelligens nőt” akar az életébe!

Bátorítanám őket, hogy gondolkodjanak el rajta…
Az intelligens nők maguk hozzák meg a döntéseinket, megvannak a saját kívánságaik és korlátokat szabnak. Soha nem leszel az élete középpontja, mert ez maga körül forog. Egy intelligens nő nem hagyja magát manipulálni, sem megzsarolni, felelősséget vállal.

Az intelligens nők vitatkoznak, elemeznek, nem értenek egyet, tovább lépnek.
Azoknak a nőknek előtted is volt életük, és tudják, hogy akkor is lesz, ha te elmész.
Figyelmeztet, nem kér engedélyt. Ezek a nők nem egy vezetőt keresnek a párjukban, akit követhetnek, egy apát, aki megoldja az életüket, vagy egy fiút, akit megmenthetnek. Nem akarnak követni téged, és nem akarnak utat mutatni senkinek. Melletted akarnak sétálni.

Tudja, hogy az erőszak nélküli élet jog, nem luxus és nem kiváltság. Ugyanúgy fejezi ki a haragot, a szomorúságot, az örömöt és a félelmet, mert tudják, hogy a félelem nem teszi őket gyengévé, ahogy a harag sem “férfiasabbá”. Ez a két érzelem és a többi együtt teszi emberré és kész.

Egy intelligens nő szabad, mert harcolt a szabadságáért. De ő nem áldozat, ő egy túlélő.
Ne próbáld leláncolni, mert tudni fogja, hogyan meneküljön.
Az okos nő tudja, hogy az értéke nem a testében rejlik.

Gondold meg kétszer, mielőtt a kora, magassága, súlya vagy a szexuális viselkedése alapján ítéled meg, mert ez érzelmi erőszak, és ezt ő is tudja.
Tehát mielőtt azt mondanád, hogy szeretnél egy “intelligens nőt” az életedbe, kérdezd meg magadtól, hogy tényleg hajlandó vagy-e beilleszkedni az övébe.

– Gabriel Garcia Marquez –