November 17. péntek: Emelő fényszög támogatja a belsőnk legmélyét.

A mai napon igazi és nagyszerű oldás veszi kezdetét, ami azt jelenti, hogy fel tudsz emelkedni, ami már oly régóta béklyóba kötött és tartott.

Most feloldódik minden ami ehhez kapcsolódik. Lelki terhek és nehézségek, fájdalmak, érzelmi sérülések most mind-mind eltűnnek.

A 8-as számmal karmikus feladataink oldódnak, és tisztázódnak le, letisztulás folyamat elindul, feltéve ha nyitott vagy, érzelmileg Szilárdság dominál.

Bak hold nyomatékosítja a halaszthatatlan feladatainkat, és kordába tartja a féktelen ösztönöket, és inkább kinyitja az ajtót a szabadságnak, a munkának, a karriernek, a tartós párkapcsolatoknak. Földies minőségek uralkodnak.
Anyagiakkal és földdel kapcsolatos történések indulhatnak be, hangsúlyt helyezve a bőségnek, a jólétnek, a minőségi szerelmi kapcsolatoknak.

Álmok a bőségről.

Miközben alszol, Isten a magasabb rendű éned és az angyalaid Istentől származó ötleteket, válaszokat és megoldásokat kínálnak neked. Rögzítsd az álmaidat egy naplóban, mert értékes felismeréseket tartalmazhatnak, amelyek segítenek majd megvalósítani a vágyaidat.

Ez a lap azt jelzi, hogy a bőség angyalai inspirációt és útmutatást küldenek neked az álmaidban. Amikor alszol, az egód kikapcsol, te pedig nyitottabban viszonyulsz az útmutatás befogadásához. Fontos, hogy elemezd, amit az álmaid közölni próbálnak.

Felületesen szemlélve az álmoknak nincs túl sok értelmük, mivel a tartalmuk gyakran szimbolikus. Viszont ha időt szánsz a képek és a szimbolika megfejtésére, nagyon is érthető üzenetet közölnek veled. Ha nem emlékszel az álmaidra, vagy úgy érzed, túl összetettek ahhoz, hogy megfejtsd őket

S, kérd az angyalaidat, hogy küldjenek tisztább üzeneteket, illetve olyanokat, amelyekre nagyobb valószínűséggel tudsz visszaemlékezni.

Mindenki álmodik minden éjjel. Ha gyakorolsz egy kicsit, egyre tisztábban emlékszel majd az álmaidra. A gyakorlás annyiból áll, hogy ébredéskor leírod, amire emlékszel, útmutatást kérsz a következő álmaidon keresztül, és egyedül, a partnereddel vagy egy hivatásos álomfejtővel elemzed a kapott üzeneteket.

Megerősítés: A belső igazi ereje!

Neptunusz kapcsolódik 2023. november 17-én az igen erős Nap-Mars együttálláshoz egy emelő fényszöggel palotája legmélyéről. Ezzel támogatja ezt a titokkutató energiát. Ami ezzel a kapcsolódással megértődhet, hogy ahogyan önmagadban megéled az érzéseidet, ahogyan látod magad, amennyire észreveszed értékeidet, nem pedig hasonlítgatod magad másokhoz, úgy látod meg a másikban, a külvilág történéseiben, mindenben és mindenkiben ugyanezt. Ha tehát önmagadban a negatívat táplálod, a külvilág is haraggal, indulattal, dühvel, borzalmakkal reagál. Ha viszont mosolyogsz, elfogadod magad ahogyan vagy, élvezni tudod ha esik az eső vagy süt a Nap, a világ visszamosolyog.

Mosolyogj tehát. Mosolyogj a veled szembejövő emberekre, úgy, hogy érzed is ezt a mosolyt ahogy belülről elindul, keresd a szépet másokban, a világban, erősítsd saját értékeidet, erényeidet magadban és meg fogod látni, hogy minden megváltozik.
Tóth Gabriella Csillagtenger