Arkangyali áldás újhold hajnalára: Az akadályok eltűnnek és kitisztul minden!

A Bőség Angyalainak áldása.

Személyes jótetteid révén és pozitív energiáid segítségével túlléptél a korábbi akadályokon.

Mostantól haladást és előremutató változásokat tapasztalsz majd a terveiddel kapcsolatban. Koncentrálj továbbra is a hálára, így biztosíthatod a bőség folyamatos áradását.

A személyes fejlődésedbe fektetett munkád kiszabadított a félelem csapdájából. Minden lehetőség nyitva áll előtted, és haladsz előre.
Fókuszálj folyamatosan a pozitív energiára. Nézz szembe azonnal mindenfajta kétellyel és aggodalommal, és add át Istennek, hgoy orvosolhassa a helyzetet.

Ne hagyd, hogy a gondolataid a lehetséges legrosszabb kimenetel felé kalandozzanak, mert a végén még valósággá teszed a félelemeidet. Emlékezz rá, hogy Isten felruházott a teremtés spirituális hatalmával. Használd ezt arra, hogy mesterművet alkoss, és a példád másokat is segítsen és inspiráljon.

Megerősítés: Skorpió újhold hajnalán.

A Skorpió Újhold november 13-án reggel 10 óra 26 perckor pontosodik be a jegy 20 fok 43 percén 2 fokon belüli együttállásban a Marssal.

A gondoskodás, az anyaság aszteroidájával és pontos szembenállásban a Retrográd Bika Uránusszal lesz teljes az újhold!

Újholdkor a 2 fővilágosító, a tudat és a tudatalatti, a szellem és a lélek, a maszkulin és feminin – összeolvad, hogy együttes erővel egy új fény utat rajzoljanak meg számunkra.
Az idei Skorpió Újhold erőt ad nekünk mindahhoz, amit el akarunk indítani, hogy ki tudjunk állni önmagunkért, hogy harcolni tudjunk a számunkra fontos dolgokért, s hogy el tudjunk kezdeni gondoskodni a nekünk kedvesekről elsősorban érzelmileg, lelkileg. Ugyancsak illuminálja bennünk az erő témáját, hogyan érezzük magunkat, erősnek, vagy erőtlennek, hogyan éljük meg az adott állapotunkat? Illetve amit szintén megvilágít a szabadság.

Mi is a szabadság?
Kinek mi…

A szabadság számomra az, amikor a legjobban megélhetem önmagam legjobb verzióját, és van időm, energiám és erőforrásom azt csinálni, ami feltölt, amitől jól érzem magam, amitől azt érzem, hogy élek.
Sok szó esik arról, hogy modern rabszolgaságban élünk, hogy azért dolgozunk, hogy a költségeinket fedezni tudjuk, s nincs időnk élni. Ugyanakkor, ha összehasonlítjuk a jelenlegi életünk lehetőségeit az elmúlt évezredek adottságaival, egyértelmű, hogy most sokkal jobban, kényelmesebben élünk.

Akkor miért nem érezzük magunkat szabadnak?

A szabadság felelősséggel jár, felelősségtudat nélkül szabadosság és anarchia lesz belőle.
Vajon egy adott nap energiái mindenki számára ugyanazt jelentik?

Minden nap nagyon sok, különböző energia konstelláció van az égen, s ezáltal a Földön is, de azzal, hogy elolvassunk egy asztrológiáról szóló írást még nem történik meg automatikusan a konkrét energiamezőhöz való csatlakozás.
A döntést mindig TE hozod meg, mind a tudatoddal, mint a tudatalattiddal, hogy mely energiamezőhöz csatlakozol.

A Skorpió Újhold állásai miként kapcsolódnak a te születési képleted energiáihoz – ez az izgalmas kérdés.

Szivárványasztrológia (forrás)