November 13. hétfő: Skorpió újhold ereje: a párkapcsolatok és a munka tükrében!

A munka és a pénzügyi helyzeted mindig tükrözi a magánéletedet is, az lenne a legjobb kombináció ha kettő kiegészítői lennének egymásnak, és harmóniában léteznének.

Mindkét életterület sikerekben gazdag lenne, tehát nem csak egyik hanem másik is virágozna. Az most nem megfelelő ha pénzed van, de párod nincs, vagy párkapcsolatod van, de anyagiak elkerülnek messzire.

Most törekedj arra, az újhold energiájában, mindkét életterületen sikeres és megelégedett légy, ne érd be kevesebbel!

A mai energiákat megbolondítja a skorpió újhold is, ami megújító erőket indít be, tehát mindent el lehet most indítani az újdonság erejével. Legyen az egy új munkakör, karrier, vagy épp új ismeretség is.

Megerősítés: Skorpió újhold, elengedésben és lezárásban segít. Összpontosítja az energiákat, a fókuszt egy cél irányában helyezi. Válassz ki egy dolgot, amin változtatnál.

Az átalakulás és a 100% változás most nem maradhat el.

Hagyd, hogy a barátaid segítsenek! Az újhold energiájával változtatni és átalakulni tudsz leginkább.

Kérd és fogadd el mások támogatását!

A szerelem angyalai más embereken keresztül segítenek neked, amennyire ezt megengeded. Ez a lap azt jelzi, hogy készségesebben kell útmutatást kérned, különösen a szerelmi életeddel összefüggésben. Például beszélj az érzéseidről, a reményeidről és az álmaidról, majd hagyd, hogy mások segítsenek. Talán támogatást ajánlanak, de az is lehet, hogy ismernek maguk körül valakit, aki ideális lehet számodra.

Ez a lap azt jelzi, hogy javadra válna, ha minőségi időt töltenél a barátaiddal. Amennyiben jelenleg kapcsolatban élsz, megújítja az életerődet, ha rendszeresen kirándulsz jó barátaiddal.

 

Amennyiben pedig egyedülálló vagy, akkor viszont kimozdít és friss energiával tölt föl, ha időt töltesz ezekkel a különleges emberekkel. Az is lehetséges, hogy a barátaid bemutatnak egy csodálatos embernek.