Atlantisz angyalok üzenetei vasárnap hajnalra: Égi jelek.

Őrangyalod védelme alatt állsz.

Angyalok és Szentek áldása.

Az Ég a földi lét jeleivel üzen, így küldi áldását. Olyan üzenetek ezek, amelyekkel lépten-nyomon találkozunk. A kártyalap azt kéri, fordíts fokozott figyelmet ezekre a jelzésekre, mivel részben bennük rejlik a válasz a kérdéseidre.

Figyelj fel mindenre, amit háromszor vagy ennél többször látsz vagy hallasz. Jeladás az is, ha többen ajánlják ugyanazt a könyvet, mozit vagy tanfolyamot. Vedd észre a rendhagyó jelenségeket, mondjuk, egy angyal alakú felhőt vagy egy pillangórajt. Ne menj el szó nélkül a sokatmondó események mellett, például ha egyik hozzátartozód kedvenc dala csendül fel a rádióban, vagy olyan virágot látsz meg, amely valakihez vagy valamihez kötődik.

Mindez nem merő véletlen. Gondolj a régi közmondásra: “A véletlen ott lép közbe, ahol Isten névtelenségbe burkolózik.” Bízz meg az égi jelekben, higgy abban, hogy valóságosak, és sokat jelentenek számodra.

Biztonságos utazás!

A kártyalap biztonságos utat jelez, s tudtodra adja, hogy Szent Kristóf védelmezi azt, aki útra kel. Ezen az úton az angyalok áldása van, akik minden apró részletről gondoskodnak majd. Az odajutás, poggyász, élelmezés és szállás kérdéseit az Ég felügyeli. Minden készen áll tehát egy kellemes kiruccanásra, Az üzenet arról is szólhat, hogy ideje elindulni. Régóta vágysz pihentető kikapcsolódásra? Van-e olyan hely, amelyet szívesen felfedeznél, vagy ahová a munkád szólít? Nem kellene-e meglátogatnod valamelyik hozzátartozódat? Ha igen, a kártyalap visszaigazolja, hogy itt az idő a valóságba is átültetni terveidet.

Az úton járók régóta Szent Kristóf-medaliont akasztanak a nyakukba. Azért lett az utazók védőszentje, mert egy folyón szállította át, aki át akart kelni. A legenda szerint nagydarab férfi volt, aki kicsit és nagyot egyaránt könnyűszerrel átvitt a vízen. Egyszer egy kisfiú kérte meg erre. Gyöngécske gyermeknek látszott, ám amikor rátelepedett a szent vállára, az csaknem összeroskadt a súlya alatt.

A túlpartra érve a fiú felfedte kilétét: Krisztus volt ő gyermek képében. A szent neve azt jelenti: “Krisztus hordozója”.