November 11. szombat: Sorsfordulatok ideje: Energiakapu nyílik, azért, hogy az érzelmek útjára lépj!

Hirtelen, gyors váratlan változások időszaka következik.

Ami elhozza a kapcsolatokban a változás és az átalakulás érzését.

Ez a nap sorsváltozások – és események napja, amely meghatározza a sors feladatodat és út a biztonság felé vezető úton.

Megerősítés: Valóra váló álmok tükrében, és megvalósulásában.

A szíved vágyai valósággá válnak. A tündérek arra kérnek, hogy továbbra is szilárdan tartsd magad a hitedhez, és pozitív eredményekre számíts.

Jó hírem van!

Az az élet, amelyről álmodtál, most valósággá válik számodra.

A megerősítéseid és imáid, az álmaid elképzelése és más pozitív gyakorlatok valóra váltották az álmaidat. A tündérek most azt kérik, hogy őrizd meg a hitet. Ebben a pillanatban talán éppen azt látod, amint álmaid elemei valósággá válnak. Ezek az álmok a gondolatformából éteri formává alakulnak, utána pedig anyagi formává szilárdulnak.

Annak érdekében, hogy ezt az átalakulást sikeressé és teljessé tedd, szükség van a hited és imáid fenntartására. Kérd Istent és a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden olyan félelmet, amelynek hatására esetleg megakadályozhatod a sikeredet. Tudd, hogy megérdemled ezt az új bőséget, és sok örömet fog hozni számodra és életed szereplői számára.

A szívem tele van hálával és izgatottsággal, mert tudom, hogy jelenleg csodálatos emberek és helyzetek vesznek körül.

Új hely megtalálása.

Valamilyen helyváltozás vár rád. Valószínűleg új lakásba költözöl. Azonban ez a kártya azt is jelentheti, hogy megváltozik a munkahelyed.

A tündérek nagyon szoros kapcsolatban állnak a földrajzi változásokkal. Érzik, hogy energiád egy új hely felé vonz téged. Talán azon töprengtél, hogy új lakásba költözöl, és ez a kártya azt fejezi ki, hogy ideje megfontolni ezt a változást. Írj egy listát azokról a jellegzetességekről, amelyekre az új otthonodban vágysz, és kérd a tündéreket, hogy segítsenek megtalálni és megszerezni új otthonodat.

Ez a kártya azt is jelentheti, hogy a munkahelyed változik meg. Lehetséges, hogy hamarosan új állást találsz. Esetleg a jelenlegi munkáltatód új munkahelyre helyez át, vagy előléptet, és ezzel egy másik irodába kerülsz. Függetlenül a hely típusától, bízz benne, hogy ez a változás egy javulás, amely nagy előrelépést hoz majd az életedbe.

Most egy csodálatos helyen lévő biztonságos, kényelmes és tágas környezetben élek és dolgozom.