November 10. péntek: Új lépések ideje. Az új út készen áll, hogy rálépj!

A pénteki nap alkalmas arra újra tudj indulni, az újrakezdéshez kiváló alkalom.

Az új dolgoknak, a friss energiáknak és újító erőknek kifejezetten kedvező alkalom nyílik hétvége előtti napon.

A 10 mindig generálja az újrakezdés lehetőségét. A 1-es vezetői szám, ami azt jelenti személyiségünk is megméretésre kerülhet.

Megerősítés: Megérdemled!

A bőség angyalainak jóslata.

Isten szeretett gyermeke vagy, mint mindenki más, és megérdemled a támogatást, amely lehetővé teszi számodra, hogy isteni életcélodra koncentrálj. Ha még nem fedezted fel szeretetre méltó tulajdonságaidat, akkor is bízz benne, hogy Isten és az angyalok tudják, mennyire csodálatos ember vagy valójában.

A bőség angyalai ezzel a lappal arra emlékeztetnek: mint mindenki más, te is megérdemled a bőséget. Lehet, hogy bátortalanodtál, vagy azt hiszed, hogy akik bőségben élnek, mások vagy jobbak, mint te. Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy Isten tökéletes gyermeke vagy, és ahogy te sem szeretnéd, ha a gyermekeid nélkülöznének, Isten is maradéktalanul gondoskodik rólad.

Ha megerősíted, hogy megérdemled mindazt a jót és mindazokat a lehetőségeket, mint mindenki más, azt segít elolszlatni az érdemtelenség régi érzéseit.

Ha elfogadod a bőséget, ami máris a tiéd, és aktívan kéred, amit szeretnél, energiáid támogatják majd az áldás elfogadását a jelenlegi életedben és helyzetedben.

Tudatos vásárlás a cél.

Hatalmadban áll segíteni és gyógyítani a világot, ha úgy döntesz, hogy csak etikus és környezetbarát termékeket vásárolsz.

Tudatos vásárlóként válassz fair trade és organikus termékeket, élj egyszerűen, és csak azt vedd meg, amire valóban szükséged van.

Ez a lap a pénzköltési szokásaid világot gyógyító erejét jelképezi. Jobb hellyé teheted a világot, ha tudatosan olyan termékeket vásárolsz, amelyek jót tesznek a Földnek. Ilyenek a fair trade termékek, amelyek előállítása során a dolgozókat rendesen megfizették, és biztonságos, rendes körülmények közt végezték a munkájukat. Az organikus, GMO- és vegyszermentes termékek támogatják a környezet egészségét, és minden olyan lényét, akik ezekkel dolgoznak vagy ilyeneket fogyasztanak.

A tudatos vásárlás azt is jelenti, hogy ha lehet, helyi gazdaságokban és üzletekben vásárolsz, hogy csökkentsd a szállításból adódó ökológiai lábnyomod méretét, és támogasd a közösségedben élő családokat. Ha olyan cégeknek adod a pénzed, amelyek a tieiddel azonos értékeket képviselnek, a bevásárlásaid kedvesebb, gyengédebb hellyé teszik a világot.

Ez a lap azt is jelezheti, hogy a kiadásaid csökkentését illetően szükség lesz a kreativitásodra.

 

Kérdőjelezd meg, valóban szükséged van-e egy-egy termékre, vagy csak érzelmi felindulásból veszed meg, hogy megpróbáld betölteni a benned lévő űrt, ami valójában csak spirituális módon lehetséges.