November 7. kedd: Hit és megértés átsegít a dolgokon, átlendít minden nehézségen.

Spirituális fejlődésen esel át, ami azt jelenti: hittel és másik elfogadásával tudsz valóban emelkedni és fejlődni.

Végezz el spirituális, ezoterikus tanfolyamokat és át tudod élni a lelkiséget és tudsz magadon és másokon is segíteni, egyre pozitívabb lehetsz, akár gondolkodásban, akár tettekben és cselekedetekben.

Spirituális tanfolyam, lehet számmisztika, asztrológia, masszázs technika elsajátítása, vagy épp rendezvény, vagy relaxálás, meditáció, stb….

Most át tudod élni amit szeretnél, és fel is tudsz benne oldódni, számtalan problémától óv meg téged, és jó érzéssel tölt el.

Megerősítés: Belső gyermek éledése.

Gyógyítás tündérekkel jóskártyája.

A kisgyerekekre úgy vigyázunk, hogy figyelünk rájuk, játszunk velük és megöleljük őket. A bennünk élő belső gyermek pontosan ugyanilyen gondoskodásra vágyik.

Ez a kártya arra is kér, hogy légy türelmes magaddal, mivel fejlődési és érési folyamatodon a saját tempódban mész keresztül.

Ha úgy érzed, hogy nem törődnek veled és nem becsülnek meg, az valószínűleg azért van, mert figyelmen kívül hagytad a benned élő belső gyermek igényeit. Neki is éppen úgy szüksége van a mindennapos törődésre és figyelemre, mint minden gyermeknek. Ez magában foglalja azt is, hogy következetesen pozitív visszajelzéseket adunk neki. Most öleld meg magad egy pillanatra, és mondd el magadnak (gondolatban vagy fennhangon): “Szeretlek! Isten csodálatos és tökéletes gyermeke vagy!”

A mai napon szánj egy kis időt a játékra. Ez történhet valamilyen szervezett formában, például elmehetsz egy vidámparkba vagy egy játszótérre, vagy lehet valami spontán dolog, mint ostoba viccek mesélése egy barátoddal. Kialakul egy új, mindennapi szokásod, “a belső kölyökre való vigyázás”. Ez segít abban, hogy fiatalabbnak és élénkebbnek érezd magad, és végül eredményesebbé válsz majd. Tele leszel friss, új ötletekkel, és barátaid hamarosan azt fogják mondogatni, hogy milyen fiatalnak és kipihentnek tűnsz.

Időt és energiát fordítok magamra a rendszeres lazítással, játékkal és szórakozással.

Méregtelenítés.

A tested, a környezeted, az elméd és a szíved méreganyagoktól történő megtisztítására kapsz útmutatást. Isten és a tündérek segíteni fognak erőfeszítéseid során.

Ideje kiengedni a méreganyagokat, önmagadból is és a környezetedből is. Ez a kártya megerősíti a belső útmutatásodat, amely azt mondta, hogy engedd el a káros szokásokat. Menj ki a természetbe, és hívd a tündéreket, hogy vegyenek körül téged.

Kérd Istent és a tündéreket, hogy segítsenek kiengedni a méreganyagokat elmédből, testedből és szívedből. Kérd őket, hogy segítsenek elengedni a káros szokások iránti sóvárgásaidat.
Hamarosan azt tapasztalod majd, hogy magadtól vágyódsz friss bioételekre és biotermékekre. Arra vezetnek majd, hogy olvasd el az összes ételen, italon és illatszeren lévő címkén az összetevők felsorolását, és csak természetes anyagokból készült termékeket akarsz majd használni. Elvezetnek majd a környezeti méreganyagoktól. És ami a legfontosabb, a gondolataid és az érzelmeid elfordulnak az ítélkezéstől és a félelemtől, és inkább a szeretetre alapulnak majd.

Tökéletesen gondoskodom a testemről, és csak egészséges ételekre és italokra vágyom.