A 6 legkifinomultabb, érzelmileg magas szinten lévő csillagjegy ismérve: Te is közéjük tartozol?

Az asztrológia lenyűgöző módon betekintést nyújt érzelmi és lelki hovatartozásunkba!

Mert egyes csillagjegyek érzelmesebbek, mint mások.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 6 leginkább érzelmi beállítottságú zodiákust és egyedi tulajdonságaikat megtekintve kiderül majd, mi az, ami ennyire érzékennyé teszik őket?

Kos:

Félelmetes és erőteljes külsejűk alapján a kissé robosztus Kos jegyűek: érzékenyek és érzelmesek. Hajlamosak gyorsan reagálni a heves vitákra, és visszahúzódhatnak egy privát térbe, hogy csendben, elcsendesedve a csalódottságukat fejezzék ki.

Ikrek:

A szórakozásra és másokkal való kommunikációra való képességükről ismert Ikrek gyakran elrejtik valódi érzéseiket, és humorral fejezik ki azokat. Túlságosan érzelmesek lehetnek, túlságosan elemzik és eltúlozzák a helyzeteket az elméjükben, ami megnehezíti a vele való megbirkózásukat.

Rák:

A rákok a legérzelmesebb és legérzékenyebb jelek között nagy jelentőséget tulajdonítanak az érzéseknek és érzelmeknek. Nagyon ügyelnek arra, hogy szavaik és tetteik ne bántsanak senkit, de maguk is könnyen megsérülhetnek, és a fájdalmat növekedésük és gyógyulásuk szükséges részének tekintik.

Oroszlán:

Az oroszlánok drámai természetükről ismertek, de rendkívül érzékeny egyének is, akik gyakran személyesen veszik a dolgokat. Hajlamosak elrejteni érzelmeiket, és nehezen válnak sebezhetővé, ami miatt elszigeteltnek és félreértettnek érzik magukat.

Vízöntő:

Az introvertált és gyakran félénk, a Vízöntők nem nyílnak meg könnyen az idegenek felé. Óvatosak attól, hogy elárulják és bántsák őket, ezért időt szánnak arra, hogy megbízzanak másokban. Nem bírják a fájdalmat, és fékezhetetlen sírásba kezdhetnek, ha valaki csak egy kicsit is kritizálja őket.

Halak:

A Halak nem félnek kifejezni érzelmeiket, nagyon érzékenyek az érzelmekre, de nem riadnak vissza attól, hogy az élet legédesebb és legszörnyűbb érzelmeit is megtapasztalják. Bizonyos helyzetekben meglehetősen sebezhetőek lehetnek, de képesek ezt hatékonyan kezelni.

Ezek az érzelmi csillagjegyek arra emlékeztetnek bennünket, hogy az önismerethez és a magasabb tudathoz való kapcsolódáshoz vezető összes út érvényes, mindaddig, amíg nagyobb öntudathoz vezetnek.

A spiritualitás út felé nyitott és befogadó jegyektől tanulhatunk pl.   érzelmi mélységükből, vagy akár tapasztalataikat felhasználva saját spirituális utazásunk gazdagításához is felhasználhatjuk ezt a tudatástárházat.

Megerősítő áldás: Nézz magadba!

Külső forrásokon keresztül próbáltál megelégedést találni, mint például anyagi javakon vagy kapcsolatokon keresztül. Emellett segítséget is vársz másoktól. A tündérek arra kérnek, hogy magadban keresd a válaszokat, amelyekre szükséged van.

Időnként, amikor üresnek érezzük magunkat, az első reakciónk az, hogy megpróbáljuk ezt az űrt valaminek vagy valakinek a megszerzésével betölteni. Abba a csapdába eshetünk, hogy azt gondoljuk: “Akkor leszek boldog, ha enyém lesz egy új szerető, egy magasabb képzettség, egy jobb ruhatár stb.”

A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a valódi elégedettség egyetlen forrása abból ered, ha kapcsolatba lépünk a bennünk élő Lélekkel. Beszélgess magadban a Teremtőddel, és érezd, hogy isteni szeretet tölt el.

Ugyanez igaz arra is, ha külső tekintélyeknél keresel választ. Semmi rossz nincs abban, ha bölcs barátoktól kérsz tanácsot, különösen akkor, ha a tanácsuk visszatükrözi azt, amiről tudod, hogy igaz. De talán megoldásokat kértél a barátaidtól, a tanítóidtól vagy médiumoktól, és úgy érzed, összezavarnak az egymásnak ellentmondó tanácsok. Tehát ha mindenki más megoldást javasol, akkor el kell töprengened azon, hogy mit tanácsol a belső vezetőd.

Megerősítés: Már most is hatalmas szépség és fény van bennem. Az Univerzum összes tudásából merítek.