Az év utolsó 10 Milliószoros teremtő napja (23.11.04.): Teremtsd meg a bőség, és a jólét érzését!

A szombatot Használjuk pozitív teremtésre, fókuszáljunk a bőségre, a sikerre, a jólétre!

Teremts meg számodra a legvonzóbb tulajdonságodat, és összpontosíts saját magad egészségi állapotára.

Ha van problémád, vagy megoldásra váró feladatod, akkor is állj ki magadért, és harcolj az igazadért, persze finoman, egy-egy égi mantra segíthet, vagy pusztán a cél elképzelése, az érzés átélése mellett, most csodákat élhetsz meg.

Ez a nap átsegíthet a nehézségeken, és negatív élethelyzetet áttranszformálja pozitívvá… Ezért koncentrálja arra, amit el szeretnél érni, semmiképp ne a rosszra, a negatív aspektusokra figyelj.

Hiszen ott az energia, ahol a figyelem, ahol összpontosítás történik, ezért a gondolatoknak és a tetteknek is hatalmas csodamegváltó szerepük van. Érdemes kihasználni, mert égi erők is segítségünkre sietnek, hit és kellő cselekvés nélkül viszont a siker elmarad.

Ilyen, teremtő, teremtést elősegítő, támogató időszakban az ima, a mantra ereje hatalmas, tehát imádság most csodákra képes.

Az ima hatalma!

A bőség angyalainak áldása.

Add át ezt a helyzetet Istennek, aki majd lelkesít és meggyógyít. Légy nyitott a csodákra. Imáid hatására megnyílnak előtted az Ég korlátlan erőforrásai, szeretetet és válaszokat kapsz. Mindenképpen cselekedj Isten útmutatása szerint, amely válaszként érkezik az imáidra.
Ez a lap általában akkor jelenik meg, ha aggódsz egy helyzet miatt, és próbálsz rá megoldást találi. Az angyalok azt szeretnék, ha az aggodalmat imával helyettesítenéd. Nem az számít, hogyan imádkozol, vagy milyen szavakat használsz, hanem az, hogy az ima őszintén, a szívedből jön-e.

Ez a lap arra szólít fel, hogy imádkozz azért, amiből úgy érzed, hogy többre van szükséged, beleértve a türelmet, a hitet, a bőséget, az egészséget, a szeretetet és hasonló dolgokat. Miután imádkoztál, engedd el az egész helyzetet, és add át Istennek.

Bízz benne, hogy Isten tökéletesen tisztában van vele, mire van szükséged, és eljes információval rendelkezik arról, hgoy mi a legjobb megoldás az adott szituáció

Megerősítő mantra a 10 M teremtő nap erejével.

12 szabály az élethez
1. Hasat be, mellet ki!
2. Segítsünk önmagunkon!

3. Barátkozzunk azzal, aki a javunkat akarja!
4. A saját múltunkhoz hasonlítsuk magunkat, ne mások jelenéhez!
5. Ne hagyjuk, hogy a gyerekeink megutáltassák magukat velünk!
6. Tegyünk rendet a magunk háza táján, mielőtt a világot kritizáljuk!
7. Adjunk értelmet az életünknek (megalkuvás helyett)!

8. Mondjunk igazat – vagy legalábbis ne hazudjunk!
9. Gondoljuk azt, hogy a másik ember tud valamit, amit mi nem!
10. Fogalmazzunk pontosan!

11. Hagyjuk gördeszkázni a gyerekeket!
12. Simogassuk meg az utunkba kerülő macskákat!
(Jordan B. Peterson)