Mihály Arkangyal üzenete novemberre: Bízz az intuíciódban és önmagadban!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Biztonságos számodra, ha a szíved útmutatását követed.

A szíved mélyén tudod, mit kell tenned. Ez a kártya azt kéri tőled, hogy bízz meg ebben a belső intelligenciában, és kövesd.

Belső útmutatásod próbálta mostanában felkelteni a figyelmedet? Talán valami megérzés rángat téged, mint egy vakvezető kutya, vagy egy belső hang kiabált neked, esetleg mély érzelmekkel és szimbólumokkal teli álmaid voltak az utóbbi időben.

Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra biztatnak, hogy gondosan figyelj oda az intuíció különböző formáira. Ez az időszak nem alkalmas arra, hogy figyelmen kívül hagyd ezeket az üzeneteket vagy halogasd a dolgokat.

Bízz ebben a belső bölcsességben, éppen úgy, ahogyan akkor bíznál benne, ha egy köztiszteletben álló tanítótól származna. Tudd, hogy nem képzeled az útmutatást. Erőteljes és ismétlődő hangja annak jele, hogy valóban tiszta és megbízható üzeneteket kapsz, amelyeket érdemes követni.

Megbízom az érzéseimben és a gondolataimban, és kérdezősködés és késlekedés nélkül követem azokat.

Gyógyító Angyalok áldása kísérjen az úton.

Nevetés és kacagás.

Minden rosszban van valami jó, és minden rosszban van valami vicces is. Próbálj objektívan eltávolodni a helyzetektől, és találj bennük valami vicces fordulatot.

A nevetés segíteni fog új nézőpontból látni az életedet, hogy kreatív meglátásokat és megoldásokat kaphass.

A tündérek szerint túlságosan komolyan veszed az élet dolgait. Nem azt kérik tőled, hogy hanyagold a kötelességeidet, ne tiszteld az élet szentségét, vagy viccelődéssel védd az érzelmeidet. Inkább arra kérnek, hogy lásd meg az életünkön végigfutó humort. Egy nagyszerű színjátékhoz hasonlóan életünk élvezetesebbé válik, amikor képesek vagyunk egy humorista szemszögén keresztül látni.

A nevetés segít abban, hogy távolabbról és objektívebben lássuk önmagunkat és helyzeteinket. Ha nevetünk, ellazulunk. És ha ellazulunk, akkor könnyebben áramlanak át rajtunk a kreatív megoldások és a megújult energia. Tehát a mai napon szánj időt a nevetésre. Például menj el és nézd meg azt az új filmvígjátékot vagy vidám színdarabot, vegyél egy könyvet a kedvenc vígjátékíródtól, vagy meséljetek ostoba vicceket egymásnak egy barátoddal.

Megtalálom a humort az életben, és könnyen nevetek.