Misztikus Tündérek üzenetei kedd éjszakára: Isteni áldásban lesz részed!

Samhain napján, Mindenszentek előestéjén kapunk egy isteni áldást: a Bika Uránusz pontos föld trigon fényszög kapcsolatba kerül a Bika uralkodó bolygójával, a Szűz Vénusszal a jegyek 21 fok 36 percén.

Szabadság és szerelem – vajon mennyire tudjuk e kettőt a kapcsolatainkban megélni?

A Mérleg Pallas Athene is exakt fényszög kapcsolatban van a 2 égitesttel, vagyis a tapasztalások által megszerezhető bölcsesség, ami segíthet nekünk a Vénusz és Uránusz magas frekvenciás megnyilvánulásait egyesíteni.

Egy kapcsolatban a szeretet úgy tud megmaradni, ha mindkét fél elindul a fejlődés, a változás útján, egyik fél sem ragad bele a megismerkedés állapotába.

Vajon mi a fontosabb, a biztonság, hogy legyen kapcsolat, vagy a transzformáció, a kapcsolat fejlődése, amelyben én is és te is napi szinten fejlődünk és változunk?

Nem akarlak kalitkába zárni, korlátozni, hiszen én magam sem akarok rab lenni.
Bízom önmagamban, s ezért szabadon engedlek.
A másik nagyon fontos kérdés: én miként tudom szabadnak érezni magam? Mi kell ahhoz, hogy szabad legyek???

Samhain az őszi Napéjegyenlőség és a Téli Napforduló között van félúton, telik az idő…

Forrás Szivárványasztrológia

Bárkinek lehet rossz napja. Ez rendben van. Viszont ezzel nekem nincs dolgom.

Nem kell felvennem más rossz energiáját, fáradtságot, idegességet, stresszes reakcióját. Nem elvárható tőlem, hogy kihozzam ebből az elakadásból.

Nem kell megjavítanom, felvidítanom, megoldanom a problémáját. Nyújthatok segítő kezet, lehetek kedves, előzékeny, vagy dönthetnek úgy is, hogy nem engedem, hogy hatással legyen rám. Minél előbb húzod meg a hataraidat, annál boldogabb és teljesebb életet tudsz élni. Vidd ezt ma magaddal.

Megerősítés: Szomorú vagy, és azt várod, hogy fölvidítsanak. Ideges, és azt, hogy megnyugtassanak. Gyenge vagy, s a másiktól várod az erőt. Reménytelen, s várod a reményt.

Igaz, hogy mások hatnak ránk, de ne várd senkitől, hogy helyetted teremtsen benned harmóniát. S kimondom végül: ne várd senkitől, hogy “boldoggá tegyen”.

Olyan korba születtél, mely külvilágfüggő, és nem tanított meg arra, hogyan kell önmagadat megismerni és uralni. Hogyan kell magadat naponta fölhangolni, s belül megteremteni azt, amit kívülről várnál.

Nem tudom, tapasztaltad-e, de egy barátságos embernek sok barátja van. Egy erőshöz sokan akarnak tartozni. Akiből sugárzik a harmónia, azt sokan szeretik.

Sugárzol, és a sugárzásod vonz és taszít. Foglalkozz egy kicsit többet magaddal – a lelkeddel, testeddel is. Ne csodálkozz, hogy a testedet is mondom.

Szepes Mária még a száz évéhez közel is szép ember és vonzó Nő volt. Mint egy nemes, egyiptomi királynő, olyan. Fantasztikus vonzása volt, és ereje. Mert – ahogy manapság mondják – “megcsinálta magát”, a szó legnemesebb értelmében.

Légy te is önmagad mestere, tanulj meg örömmel dolgozni a lelkeden. M.P.