Misztikus Tündérek áldása: Akkor szeretsz jól….

Akiket rád bízott az Ég, engedd repülni.

Ajtód ne falazd be előttük, hogy szárnyai mindkét irányba nyílhassanak.

Ablakod tárd szélesre, hogy mindig láthassák a világot. És egész életedben kísérd őket a szíveddel.

Akkor szeretsz jól, ha nem is tudsz róla, hogy szeretsz. A földbéli szeretet csupa kívánság. De ezt nem tarthatjuk többre az emberi akaratnál.

Akkor szeretsz jól, ha tudod, hogy ami neked gondot jelent, azok a gondok másokat is kísértenek.

Akkor szeretsz jól, ha nem kérdezel, hanem vársz, hogy akarnak-e szólni, és ha mégis kérdeztél, nem követeled a választ.

Akkor szeretsz jól, ha tudsz hallgatni. Hallgatni, amikor ha szólnál, bántanál vele. És hallgatni, amikor a csönd szebb a szónál, amit kimondanál.

Akkor szeretsz jól, ha meghallgatsz másokat, és nem csupán a füleddel hallod a hangok zenéjét, hanem a szíved is érti a szavak mély muzsikáját.

Akkor szeretsz jól, ha tudod, hogy nem kell mindent a szívedre venni.

Akiket rád bízott az Ég, azoknak a lelkedben bocsáss meg, mielőtt ezt kérték volna.

Akiket nem ismersz közelről, azokra nincs okod neheztelni.

Akkor szeretsz jól, ha tudod, hogy mindenkinek sok munkája van a szeretettel. Értsd meg az embereket – ennyi elég is lesz.

Forrás: TATIOSZ – Száz lépés a szeretet útján.

Áldás kísérjen mindenkit az úton: Az életünkben egy dolog biztos: a változás. Mindig lehetünk jobbak, egészségesebbek, boldogabbak és anyagilag is eredményesebbek.

Erről a Szűz földies, változó jegyében lévő Vénusz mesél, aki a Bika fix földjegyében halad. Ők egy áldott föld trigont alkotnak, amely kedden lesz a legpontosabb.

A szerelem, szépség és kreatív teremtőerőnk bolygója a Szűz gyógyító energiájában halad. Érdemes érzékenyen ráhangolódni a testünk üzeneteire. Ha túl sok az aggodalom vagy félelem a változással kapcsolatban, annak a jeleire is figyeljünk.

Az Uránusz zseniális és felszabadító üzeneteket hoz: milyen vénuszi területen kell változtatnunk a hozzáállásunkon, vagy a lehetőségeinken?

A Bika jegyűek szeretik jól érezni magukat, élvezik az élet kézzel fogható lehetőségeit. Ezért kreatív változásokat tehetünk az egészségünkkel kapcsolatban is, ahogy mi változunk, úgy a környezetünk is visszatükrözi.

Áldott vasárnapot kívánok!

Hálás vagyok egész heti figyelmetekért és a kedves visszajelzésekért.

Forrás: Felkai Tímea (asztrológus)

Megerősítő üzenet: Félelmetes, hogy az ember nap mint nap mennyi érzést legyőz, visszafolyt, elhallgat, eltitkol, eltakar.
S minden kimondatlan szó lelkünk súlyát nehezíti, és minden könnycsepp kicsit könnyít rajta.
Bármilyen érzések is kavarognak bennünk az arcunkra van írva, a szemünkben tükröződik, az apró ráncainkban meghúzódnak, minden ránk van írva.

A tekintet elárulja a kételkedést, a boldogságot, kételyeket, a félelmet, a vágyakozást, a szomorúságot, a reménytelenséget, a titkokat. Hiába az álcázó mosoly.
/Vándor Lélek foszlányok/