Új világ Teliholdja – 2023. október 28.: Tárd ki a lelked, hogy a telihold fényében megtisztuljon!

Csodálatos Telihold kerekedik fölénk szombat este, 22:24-kor.

Minden Telihold hatalmas erő, mert ilyenkor kitárul lelkünk, akit nem ismerünk, vagy nem tudunk róla, vagyis feltárul a láthatatlan világ ereje. Ez mindig kapukat nyit.

És mindez most úgy, hogy beleáll az amúgy is csodálatos Mars-Merkúr együttállás-Jupiter szembenállás tengelybe. Ezáltal 5 bolygó ereje világít most ránk a Telihold erejével.

Ebben elsőként isteni fényünk mutatja meg magát, hiszen a Hold Jupiterrel áll együtt, szemben az Angyalból világító Nappal és az angyali világot éppen elhagyni készülő Mars-Merkúr együttállással.

A Nap megvilágítja az Olimposz tetejét, ahol Zeusz csücsül (Jupiter), és be is látunk most a kerek Hold arca által, ahonnan a főisten csalogat, mutatja az irányt előre.

Az a belső erő, mely tudatosodni készül a Mars-Merkúr együttállás által így abszolút érzékelhetővé válik, sőt, tudja is ez az erő merre induljon, hiszen a Telihold fénye mutatja az irányt, el sem lehet tévedni. Ez pedig nem más, mint az az új világ, melyet Jupiter készít elő Uránusz nagyúr támogatásával. Ez egy más szintű, más energiájú világ, isteni alapokkal. Mégis, ezt a világot is mi építjük, hiszen senki más nem tudja a te világodat felépíteni mint te, de ez a Telihold megmutatja, feltárja ennek az új isteni világnak az alapköveit. Az angyali erő, mely éppen kitörni készül, hogy az újat építse, pedig megkapja az irányt.

Innentől tényleg minden azon múlik hogyan tudod ezt kihasználni, meg tudod-e fogni ezt a lehetőséget, és az erődet tudatosan az építésbe helyezni. Az Angyalok fogják a kezed, az isteni világ mutatja magát, mi kellhet még?

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítő áldás Telihold estéjére: Az akadályok eltűnnek és blokkok feloldódnak!

A bőség angyalainak üzenete.

Személyes jótetteid révén és pozitív energiáid segítségével túlléptél a korábbi akadályokon. Mostantól haladást és előremutató változásokat tapasztalsz majd a terveiddel kapcsolatban. Koncentrálj továbbra is a hálára, így biztosíthatod a bőség folyamatos áradását.

A személyes fejlődésedbe fektetett munkád kiszabadított a félelem csapdájából. Minden lehetőség nyitva áll előtted, és haladsz előre.
Fókuszálj folyamatosan a pozitív energiára. Nézz szembe azonnal mindenfajta kétellyel és aggodalommal, és add át Istennek, hogy orvosolhassa a helyzetet.
Ne hagyd, hogy a gondolataid a lehetséges legrosszabb kimenetel felé kalandozzanak, mert a végén még valósággá teszed a félelemeidet.

Emlékezz rá, hogy Isten felruházott a teremtés spirituális hatalmával. Használd ezt arra, hogy mesterművet alkoss, és a példád másokat is segítsen és inspiráljon.