Október 29. vasárnap: Váratlan, hirtelen változások, sorsfordulatok!

Váratlan sorsesemények lépnek életbe, amelyek főként lelki szinten gyakorlónak hatást, és párkapcsolatoknál lépnek életbe.

Egy váratlan öröm, vagy hirtelen bekövetkezett változás most hatalmas átalakulást indíthat el, érzelmekben főként.

Ami azt jelenti lelki átalakulás következik.

Törlés, kihúzás, érvénytelenítés!

Csak pozitív szavakat és gondolatokat használj, mivel a szavak és gondolatok gyorsan formát öltenek. Kérd az angyalokat, hogy töröljék a múltbéli negatív gondolkodás hatásait.

Az utóbbi időben előfordult-e, hogy panaszkodtál vagy aggodalmaskodtál? A külső körülmények vagy az emberek áldozatának tekinted magad? Ez a kártya zat jelzi, hogy eddig negatív megerősítéseket használtál önmagad és helyzeted jellemzésére.

Az angyalok arra kérnek, hogy légy tudatosabb azzal kapcsolatban, amit mondasz, gondolsz vagy írsz magadról. Azok a szavak, amelyeket a múltban választottál, akadályoztak, de szerencsére ez a korlát abban a pillanatban eltűnik, amint pozitív szavakat választasz. Talán a koffein, a nikotin, a cukor vagy más élénkítő szerek okozták, hogy gondolataid aggodalommal terhelve száguldoznak.

Az angyalok segíthetnek, hogy csökkentsd vagy megszüntesd az élénkítő szerek iránti sóvárgásodat. Ez megnyugtatja és kiüríti elmédet, hogy tudatosan olyan szavakat választhass, amelyek inkább a vágyaidat írják le a régi félelmek helyett.

Kristályok mágikus ereje.

A kristályok energiája támogat téged, és segít a jelenlegi helyzeteddel kapcsolatban.

Ez a kártya kettős jelentést hordoz a kristály szó szempontjából. Lehet, hogy csak az egyik vonatkozik rád, de az is lehet, hogy mindkettő.

Először is ez a lap az ásványok birodalmának kristályait jelképezi. Ezek az erős lények energiákat sugároznak, alakítanak át és erősítenek fel. Például a tiszta kvarc képes fokozni a médiumi tisztánlátást, a fekete obszidián hatékony oltalmazó, a rózsaszín rózsakvarc megnyitja a szívedet a szeretet előtt, és a lila ametiszt fokozza a spirituális rezgésedet. Ez a kártya azt kéri tőled, hogy dolgozz kristályenergiával úgy, ahogyan a kapott útmutatást érzed: önállóan, egy kristálygyógyász segítségével vagy mások számára végzett kristálygyógyítással. A második jelentés a „kristálynak” tekintett emberekre vonatkozik – vagyis a gyógyító energia csendes és érzékeny közvetítőire.

A legtöbb kristályember fiatal gyermek, tehát ez a kártya jelezheti azt, hogy egy kristálygyermeket nevelsz, vagy egy kristálygyermekkel dolgozol.

Emellett az is lehetséges, hogy te magad hordozol kristálytulajdonságokat – különösen akkor, ha szelíd, halk szavú és természetszerető ember vagy.