Október 28. szombat: Új utak és új kapcsolatok, új életérzések lépnek életbe!

 

Most új dolgok lépnek életbe, ami azt jelenti, hogy átalakulás és változás várható főként kapcsolati rendszerünkben.

Ami azt jelenti, hogy bármilyen nemű kapcsolatban változás várható, ami azt jelenti, hogy a Bika Telihold meghozza a várva várt változást.

Elindít a jólét birodalmában egy olyan pozitív jellegű változást ami kihat a kapcsolódásainkra, legyen az munkahelyi, rokoni, baráti, vagy szimpla ismeretség.

A telihold mindig hoz egyfajta feszültséget egy olyan életfilozófiát jelent, ami hatalmas változásokat generálhat.

Megerősítés Telihold napjára: Vedd észre a jeleket!

Igen, az általad kapott jelek mennybéliek. Tollakat, érméket és más hasonló jeleket potyogtatunk utadba, hogy emlékeztessünk: szeretünk téged, és sosem vagy egyedül.

Az angyalok azért küldték ezt a kártyát, hogy segítsen értelmezni azokat a jeleket, amelyeket mostanában kaptál. Ezek lehetnek többek között tollak, érmék, pillangók, madarak vagy más olyan, visszatérő látomások, amelyek az angyalokat juttatják eszedbe, akik szánt szándékkal küldték le neked ezeket a jeleket, hogy tudassák veled, a közeledben vannak – oltalmazva, szeretve, és vezetve téged.

A lap további jelentései: A mennyben tartózkodó elhunyt szeretteid így szólnak: “Szia! Szeretünk téged!” Vedd észre és higgy a hozzád érkező ismétlődő jelekben, amelyek alátámasztják a tényt, hogy jó úton jársz. Higgy. Kövesd a jeleket, amelyek elvezetnek szíved vágyához.

Új társ a láthatáron.

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát.

Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt a lapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a szerelem terén. Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol vele, légy nyitott az isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.

A lap további jelentései: Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, ahelyett, hogy egyedül próbálnál elvégezni mindent.

Kérj tanácsot egy szakembertől. Imáidra más emberek révén kaptál választ. Egy új háziállat érkezik az életedbe.