Szerelem Angyalainak jóslata október végére: Válassz a lapok közül és kiderül mi az igazság.

 

Most megtudhatod a valódiságot, és igazat is. Kérj és megadatik!

Válassz egy lapot a háromból. Most kiderül minden!

Első lap: Vállalkozó szellem.

Az egyéni vállalkozás illik természetedhez és megfelel szándékaidnak. Ha önmagadnak dolgozol, az lehetőséget nyújt arra, hogy jobban tudj hallgatni megérzéseidre és az isteni vezetésre. Mi azok a munkatársaid és csapattársaid vagyunk, akik hűségesen melletted maradnak, minden lehetséges módon biztosítva sikereidet.

Ezt a kártyát azért kaptad, mert nagyon is alkalmas vagy a vállalkozói munkaformára. Megvannak az ehhez szükséges ötleteid, a vállalkozó kedved és az önfegyelmed. Az önbizalomhiány azonban bizonytalanná tesz. Az angyalok biztosítani szeretnének arról, hogy megvan benned minden, ami egy sikeres vállalkozáshoz elengedhetetlen. Az út során vezetni és támogatni fognak téged, és mindaddig biztosítják sikereidet, amíg ennek megfelelően cselekszel.

A lap további jelentései: A vállalkozással kapcsolatos ötleteid helyesek. Jelenlegi állásodon könnyíthetsz egy cseppet a vágyott vállalkozásod ötletein való merengéssel. Cselekedj a karriereddel kapcsolatosan érkező útmutatás szerint. Teljes mértékben kötelezd el magad új vállalkozásod sikeressége mellett.

Második lap: Új társ!

A találkozás lehetősége bizonyos. Isteni beavatkozásról van szó, amely katalizátorként működik, hogy lendületbe hozza imáid beteljesülésének folyamatát. Gondosan figyelj oda az új emberekre, akiket az életedbe küldünk. Fel fogod ismerni őket, hiszen ismerősnek tűnnek majd, kellemes és biztonságos érzést keltve.

Az angyalok annak jeléül küldték hozzád ezt a lapot, hogy egy új személy lépett be (vagy fog belépni) az életedbe válaszképpen imáidra. Ez az ember társaddá válik az üzletben, a barátság vagy a szerelem terén. Ne kutakodj utána, hiszen ez nagyon is természetesen fog bekövetkezni. Amikor találkozol vele, légy nyitott az isteni útmutatásra, amely mindkettőtöket szeretetteljes és varázslatos módon vezet majd.

A lap további jelentései: Rátaláltál (vagy hamarosan rátalálsz) lélektársadra. Engedd meg másoknak, hogy segítsenek, ahelyett, hogy egyedül próbálnál elvégezni mindent.

Kérj tanácsot egy szakembertől. Imáidra más emberek révén kaptál választ. Egy új háziállat érkezik az életedbe.

Harmadik lap: Vágj bele!

Imáid és pozitív elvárásaid meghallgattattak és megválaszoltattak. Közösen dolgoztunk veled ezen a helyzeten annak kezdete óta, és tovább őrködünk feletted és minden érintett felett. Kövesd tovább jelenlegi utadat, hiszen az tényleg nagyon messzire visz téged.

Ezt a kártyát a kérdéses helyzetre vonatkozó bátorításképpen kaptad. Az angyalok biztosítanak a pozitív végkifejletről, feltéve, ha te továbbra is szeretettel és az útmutatás szerint cselekedve kezeled a helyzetet.

A lap további jelentései: Ne tétovázz; eljött a megfelelő idő. Jó úton jársz. Ötleted isteni sugallatra született.
Az angyalok sikeres végeredményt jövendölnek.

Megerősítő plusz bölcselet: Friss levegő és légzés.

Testednek szüksége van a fű, a fák, a növények és a virágok által kibocsátott oxigénre, a dús levegőre. Még ma tölts el némi időt a szabadban, a lehető legközelebb Természet-anya bölcsőjéhez. Húzd el a függönyöket, és nyisd ki az ablakokat, hogy otthonodat is felfrissítsd.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert friss levegőre van szükséged. Túl sokat tartózkodtál bent, s tested és lelked oxigén után szomjazik. Nyisd ki otthonod és munkahelyed ablakait, hogy kiszellőztess, menj ki a szabadba, és lélegezz mélyeket. Ha a városban élsz, a lehető leghamarabb menekülj vidékre, hogy magadba szívhasd az olyannyira vágyott friss levegőt. Tarts minél több élő növényt az otthonodban és a munkahelyeden, biztosítva az oxigén állandó körforgását.

A lap további jelentései: Végezz némi testmozgást a szabadban. Napozz, vagy utazz el egy napsütötte helyre. Tölts el némi időt a fák és a növények között. Teremts újra kapcsolatot a természettel. Hozz “friss levegőt” egy áporodott helyzetbe vagy kapcsolatba.