Mágikus Angyalok örömtánca vasárnapra: A Hit megértéssel együtt tud felülemelni a problémákon!

A hit és megértés ténye mellett, elengedhetetlen lenne: a barátság mint igaz fogalom.

Egy barát tud igazán kizökkenteni ha bajban vagy, és segítségre van szükséged, mert megbízol benne, mert egy kicsit olyan mint Te magad! Mert hisztek egymás képességében, így Te is Övében, fordítva!

Egy baráti jobb a nehéz élethelyzetben: egy mentsvár, egy nyugalomszigete, de néha egy barátnak nemcsak a jót kell adnia, közvetítenie, hanem tükröt mutatni a gyengébbnek! S, kimondani ha néha fáj is az igazságot, hogy ez már így nem mehet tovább címszóval! Egy jó barát figyelmeztet, egy igaz barát meglátja a trutyit, és finoman közli, nem bántón, csakis úgy, hogy Ő itt van, veled van a rossz élethelyzetben, nemcsak a fényben, a pompában, a bulizásban és a jókedvben. Igenis ott áll akkor is, amikor nem süt ki a nap, amikor épp depresszív hangulatban sírsz a kanapén, és nem látod a fától az erdőt, vagy rosszabb esetben a kiútat. Ő akkor is fogja a kezedet, segít, ha kell gyakorlatilag, hogy ott van veled, akkor is amikor nem akarod hogy valaki meglássa a kisírt szemeidet, vagy épp feküdnél egésznap, mert erőd sincs semmihez…. S, ha kell érzelmekkel is támogat, meghallgat és figyel rád, beszél hozzád, és hasonló történetekkel traktál, mert tudja ebből tanulsz, felépítesz belőle valamit, ami híd lehet a bajban! … És segítségével újra talpra állsz! Ha kell felül emelkedsz a megoldandó feladatokon, vagy kívülről tudod szemlélni: általa, vagy úgy, h gyakorlati megoldást keresel. Például anyagi megfontontolásból le akarod tenni a cigit, és az italozást, azonnal nekiállsz, nincs mit várni rá és húzni az időt! Ez egy döntés amihez tartod magadat.

Meghozod a kellő pillanatban, ami már nem tűr halasztást, akár egészségi szempontból és ha kell, pénzügyi okok miatt is. Most lehet jobb behúzni a féket, nem kísérelni tovább a sorsot. Sajnos így is számtalan egészségromboló hatás ér mindenkit (levegő szennyezettség, egészségtelen, zsíros táplálkozás, cukros édességek, rengeteg szénsavas “lónyál” italok fogyasztása, ezért itt az idő: VÁLTOZTATNI ÉS ÁTALAKÍTANI MAGADAT, először a gondolkodásodat, majd érzelmi acélosítás is jöhet, hogy a bántás ne olyan fokon érjen utol, könnyen tud kezelni, nyilván nem arról szól elfuss a problémák elől, nem erről van szó, hanem arról: jobban vedd az akadályokat! Egy barát ilyenkor támogat, biztat, sosem az álmaidat rabolja el, tehát nem vezet bele olyanba hogy kételkedj!!! Hanem a kezedbe adja a varázspálcát, teremts, élj, remélj, és bízz önmagadban, legyen önbecsülésedet. S, állj ki magadért! Mindezt sugallja egy-egy kedves szóval, egy cselekedettel, ami kihúzhat a posványosból, de sosem lekicsinylő módon áll hozzád, hanem biztatva, és reményt adva..! Arra nézve is, képes vagy, megbírod csinálni és igenis fel tudsz állni minden rosszból! Mert ő segít és támogat, legfőképpen veled van!

Mit jelent a Barátság?

Valami megváltozik a barátságaidban. Most rögtön légy becsületes önmagaddal és a barátaiddal. Becsüld meg az igaz barátot.

Nemcsak a bensődben mennek végbe változások, hanem a környezetedben is. Így alakulnak át a baráti kapcsolataid is. Talán attól félsz, hogy már nem érdekelnek igazán a régi barátok. Vagy talán azon csodálkozol, hogy milyen szoros kötelék alakult ki új barátaiddal.
A barátságok változása természetes folyamat. Az angyalok arra kérnek, hogy engedd át nekik kapcsolataidat. Tudd, hogy Isten és az angyalok gondoskodnak rólad és a barátaidról is. Örömmel segítenek bármilyen átalakulás ideje alatt.

A kártya arra is utal, hogy már készen állsz egy új barátságra, amelyben társad hű tükröd lesz.

Megerősítés: Tíz fontos gondolat Carl Gustav Jungtól, mely segíthet megérteni önmagad:

1. Minden, ami másokban irritál, önmagunk megértéséhez vezethet.
2. Az élet 40 évesen kezdődik. Addig csak kutatást végzel.
3. A saját sötétséged ismerete a legjobb módszer mások sötétségének kezelésére.
4. Amíg a tudatalattit nem teszed tudatossá, az irányítja az életed és te sorsnak fogod nevezni.
5. Az embernek nehézségekre van szüksége az egészséges személyiségfejlődéshez és az önmegvalósításhoz.
6. Nem az vagyok, ami történt velem, hanem az vagyok, akivé válni akarok.

7. A világ meg fogja kérdezni, ki vagy, és ha nem tudod, a világ megmondja neked.
8. Ha az ember többet tud, mint mások, magányos lesz.
9. Az vagy, amit teszel, nem az, amit mondasz, hogy tenni fogsz.
10. Mindenki, akivel találkozol, tud valamit, amit te nem tudsz, de tudnod kell. Tanulj tőlük.