Angyali üdvözlet vasárnap éjszakára: Bizalom és derű, a megoldás!

Higgy önmagadban, és hidd el, hogy Isten és az angyalok melletted állnak.

Kérd, hogy szabadítsanak meg a gátló félelmektől, hogy hited teljesebbé válhasson.

Az angyalok tudják, hogy egyszer már nagyot csalódtál. Ez a tapasztalat megrongálhatta az önmagadba, a másokba és az Istenbe vetett hitedet.

Az angyalok mégis emlékeztetni akarnak a hit megtartó erejére.

Ezzel a kártyával az angyalok az önbizalom fontosságára hívják fel a figyelmet. Tudják, hogy elkövettél bizonyos hibákat a múltban, mint bárki más. Ezek a hibák mégsem tették tönkre igaz természetedet. Isten még mindig jelen van benned, és ő csalhatatlan.

Az angyalok arra kérnek, higgy Istenben és bennük. És segítenek, hogy bízz önmagadban.

Megerősítő áldás:

Lehetnek hibáid, szoronghatsz, sőt dühös is lehetsz, de ne felejtsd el, hogy az életed a világ legnagyobb vállalkozása. Csak te állíthatod meg a kudarcot. Olyan sokan értékelnek, csodálnak és szeretnek téged.

Ne feledd, hogy boldognak lenni nem viharmentes égbolt, balesetmentes út, erőfeszítés nélküli munka, csalódások nélküli kapcsolat.

Boldognak lenni azt jelenti, hogy erőt találsz a megbocsátásban, reményt a csatákban, biztonságot a félelemben, szeretetet a viszályban. Nem csak a mosolyt kell élvezni, hanem a szomorúságot is. Ez nem csak a siker ünnepléséről szól, hanem a kudarcokból való tanulásról is. Nem csak arról van szó, hogy boldognak érzed magad a tapstól, hanem arról is, hogy boldog vagy névtelenül. Boldognak lenni nem a sors végzete, hanem teljesítmény azoknak, akik tudnak önmagukban utazni.
Boldognak lenni annyi, mint abbahagyni áldozatnak érezni magad, és a saját sorsod szerzőjévé válni.  Sivatagokban sétál, de képes megtalálni az oázist a lélek mélyén. Minden reggel hálát adok Istennek az élet csodájáért. Boldognak lenni nem azt jelenti, hogy félsz az érzéseidtől, és tudsz magadról beszélni. Legyen bátorságod meghallani a “nem”-et, és bízz a kritikában, még akkor is, ha az indokolatlan.

A gyerekeid csókolózása, a szüleid ölelése, a barátaiddal költői pillanatok, még akkor is, ha bántanak minket.

“Boldognak lenni annyi, mint hagyni, hogy a mindannyiunkban élő lény szabadon, örömtelien és egyszerűen éljen. Megvan benned az érettség, hogy azt tudd mondani: “Hibáztam”. Van bátorságod bocsánatot kérni. Van értelme azt mondani, hogy “szükségem van rád”. Az a képesség, hogy kimondd, hogy “szeretlek”. Váljon az életed a boldogság lehetőségeinek kertjévé… hogy tavasszal az öröm szerelmese, télen pedig a bölcsesség szerelmese legyen.
“És amikor hibázol, kezdd elölről. Mert csak akkor leszel szerelmes az életbe. Rá fogsz jönni, hogy a boldogság nem tökéletes életed. De használj könnyeket a tolerancia öntözésére. Használd a vereségeidet a türelmed edzésére.

„Használd a hibáidat a szobrász derűjével. Használd a fájdalmat, hogy ráhangolódj az örömre. Használd az akadályokat, hogy kinyisd az intelligencia ablakait. Soha ne add fel … Mindenekelőtt soha ne add fel azokat, akik szeretnek téged.

Soha ne add fel a boldogságot, mert az élet egy hihetetlen látványosság.”
(FRANCIS PÁPA).