Univerzum üzenete szombat estére: Tárd ki a karodat, fogadd be a szeretetet és a bőséget az életedbe!

Engedd el a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseket!

A bőség angyalainak áldása szerencse hullámmal kecsegtet!

A pénzügyi dolgok felzaklathatnak, ugyanakkor a pénzzel kapcsolatos ellenérzések eltaszítják tőled a bőséget. Tekintsd a pénzt olyan eszköznek, amelynek segítségével jobbá teheted a világot, és e szemléletváltás következtében támogatást és remek lehetőségeket vonzhatsz magadhoz.

Az angyalok azért küldték neked ezt a lapot, hogy segítsenek felismerni és elengedni a pénzzel kapcsolatos ellenérzéseidet. Ők megértik, hogy a gazdaság álságos és korrupt rendszernek tűnhet számodra, és azt is, ha elkeserítőnek érzed, hogy meg kell dolgoznod a pénzért. Ugyanakkor csakis magadat bántod, ha ellenérzéseket táplálsz a pénzzel vagy azokkal kapcsolatban, akik pénzügyi szempontból hatalmi helyzetben vannak.

Az ellenérzés negatív megerősítés, amely gátolja a manifesztációt és a bőség áradását, mert azt az energetikai jelzést küldi az univerzumnak, hogy valamiből nincs elég, és ezért mások a hibásak.
Tereld a pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet pozitív irányba. Gondolj arra, mennyi jót tehetsz, ha megengeded, hogy eljusson hozzád a bőség: jótékonykodhatsz, oktatási vagy gyógyító intézményt alapíthatsz, állatokat menthetsz, befektethetsz olyan találmányokba, amelyek jót tesznek az emberiségnek, elindíthatod a saját újságodat, amely jó híreket közöl, és így tovább.

Véletlenek nincsenek!

Nem véletlen, ha összejön, és az sem, ha nem. Nem véletlen, ha egy kapcsolat elkezdődik és az sem, ha befejeződik, sőt az sem, ha el sem akar kezdődni. Odáig kellene eljutni, hogy semmit nem kell erőltetni. Amit erőltetni kell, az izzadságszagú lesz, mire elérjük, már elmegy tőle a kedvünk, elveszítjük a lelkesedésünk. Ez nem azt jelenti, hogy nincs szükség erőre, kitartásra, hogy célba érjünk. A hogyan a nem mindegy. Futunk egy olyan szekér után, ami nem akar felvenni, vagy behívjuk azokat, akik elérhetők és akik értékelnek. Erőltetjük, aminek már rég lejárt az ideje, vagy elengedjük, hogy boldogok lehessünk, ha nem azzal, hát mással.

Amihez ragaszkodunk, egy idő után elpusztít.

A szeretet nem függőség, a tudás nem függőség, a kapcsolat nem függőség, az anyagi javak nem függőségek, csak ezt akarják velünk generációról generációra elhitetni, hogy függjünk, ugyanis aki függ, az nem szabad, aki nem szabad, az pedig irányítható és manipulálható.
SzB