Istennők áldása szombat estére: Nyílj meg!

Itt az ideje, hogy kimutasd valódi érzéseidet és elveidet.

Azért húztad ezt a lapot, hogy fedd fel igazi énedet önmagad és mások előtt.

Ez azt is jelenti, hogy bensőséges beszélgetést kell folytatnod egy hozzád közel álló személlyel, vagy engedned kell másoknak, hogy bepillantást nyerjenek valódi természetedbe. Minden szellemi segítséget megkapsz abban, hogy őszinte és kedves tudj lenni. Ha kibújsz a csigaházadból, a kapcsolataid is elmélyülnek, mert tudni fogod: olyannak szeretnek, amilyen valójában vagy.

A lap további jelentései: Engedd el másokról és önmagadról alkotott ítéleteidet! * Szeretettel átitatva beszélj az igazságodról! * Engedd másoknak, hogy megismerjék valódi énedet! * Bízz benne, hogy igazi éned is szerethető! * Minél őszintébb vagy, annál magasabb az energiaszinted, és annál inkább sikerülnek a terveid.

Amateraszu a japán sintó napistennője, aki olyan fényesen ragyogott, hogy a szülei felküldték a mennybe, és most onnan sugárzik az emberiségre. Amateraszu nagyon felháborodott, amikor bátyja a viharisten feldúlta a bolygót, ezért tiltakozásképpen elrejtőzött egy barlangban, a világot hidegbe és sötétségbe burkolva. A többi isten mindent megpróbált, hogy előcsalogassa, de hiába próbálkoztak, mígnem egy tükröt tettek a barlang szájához. Amikor Amateraszu meglátta fényes és gyönyörű tükörképét, végre előbújt.

Kérd az ő segítségét, ha szeretnéd erősíteni az önbizalmadat és feltárni mások előtt valódi énedet

Megerősítés:

Ha egy Nőben a női/férfi energia egyensúlyban van, ez erősen inspirálja a férfit, hogy Férfi legyen és vezessen. A Férfi dolga az irányítás a kapcsolatban, pont úgy ahogyan a táncban teszik. A Férfi vezet, a Nő követ. Egy harmonikus kapcsolatban ez a felosztás. Szó sincs elnyomásról. A Férfi nem nyomja el a Nőt – erőteljes ám kiegyensúlyozott maszkulin energiát sugároz magából.

A maszkulin energia ismerve az irányadás, a célkijelölés, a sikerek, az áttörések, a vezetés. Minden férfi Férfinek született, természeténél fogva vezetésre egy párkapcsolatban. Ez a dolgok normális rendje.

A gond ott kezdődött amikor sem a Férfi, sem a Nő nem tudta megélni a saját belső férfi/női energiáját. Megkezdődött a belső polaritások elnyomása és ezzel együtt a boldogtalanság mert így sem a Férfi, sem a Nő nem képes megélni önmagát. Torzzá váltak a szerepek, megjelentek a szélsőségek és ezt mindenki érzi. A Férfiből agresszív macsó, rosszfiú lett (egyik véglet, amikor elnyomja magában a női energiát) vagy egy kiherélt, önállótlan papucs (másik véglet, amikor a férfienergiát nyomja el magában), a Nőből pedig mindenkin átgázoló, érzéketlen karrierista (egyik véglet, amikor elnyomja magában a női energiát), vagy egy nyafogós liba aki férfiakon élősködik (másik véglet, amikor a férfi energiát nyomja el magában). Ezek a végletek, de számos átfedés lehetséges köztük. Ami viszont jó hír, hogy újra megélheted azt aki valójában vagy, újra nagybetűs Férfiként, illetve Nőként élhetsz, ha megtanulod kiegyensúlyozni a benned lévő férfi/női polaritásokat.

A férfi ha Férfi, boldog és elképesztően vonzó, sármos. A nő ha Nő, boldog és őrjítően kívánatos. És ha a Férfi és a Nő összetalálkozik, abból mindig nagy dolgok születnek.”
– Corey Wayne