Október 22. vasárnap: Gyógyító energiákkal az átalakulás felé.

Változás és átalakulás egyforma módon benne van a levegőben, egy olyasfajta újító és szárnyaló energiát kölcsönöz, aki foglalkozik a lelki erejével, hogy teljes, 100%-os átalakulásban legyen része.

Egyfajta megváltás jöhet el, párkapcsolati, és anyagi szinten egyaránt.

Most utat mutatnak égiek hogyan tovább, ha elakadtál volna, vagy ha keresed a válaszokat!

Sok-sok konfliktus elkerülhető lehet az elfogadással, azzal hogy elfogadjuk a helyzetet, mert például nem tudunk rajta változtatni. Kénytelenek vagyunk úgy hozzáállni hogy nincs tovább, vége, végérvényesen valaki, valami elveszett.

Karmikus, hirtelen, kőbe vésett változások várhatóak, amit főként nem szellemileg tudsz most megoldani, hanem lelki szinten, gyógyulás és gyógyítás amúgy is támogatott az égiek által.

Angyali meditáció, segítői relaxáció, egy sós gyógyfürdő most csodákat tehet.

Megváltást idézhet elő egy egészséges életmód kezdete, újító energia, az átalakulás/változás útján. Most ráléphetsz az új útra, egy olyasfajta energia ez mint amikor jön egy hurrikán és megváltoztatja a létező helyzetet, de eljön, hogy azt elsöpörje, lesöpörje akár a térképről is. A térkép most a gondolat, a tudat, a szellemiség maga, ami adott, nem tudod megváltoztatni – leradírozni mert ottvan. Kőbe vésett, fehéren-feketén ott áll, szikla szilárdan. Ami megváltoztatható és alakítható, hirtelen jön, az a vizes minőség, tehát az érzelmek, mint egy lágy hullámzás mutatja magát, majd aztán hatalmas, méteres hullámokkal adja – hozza el megváltást és újdonság erejével mutatja az új utakat, új lépéseket.

Megerősítés: Az elfogadás biztonságos!

A bőség angyalai jóskártyája mutatja az utat.

Minél inkább képessé válsz az elfogadásra, annál több erőforrás áll majd a rendelkezésedre, amit megoszthatsz másokkal. Tárt karokkal fogadj mindent, ami hozzád és rajtad keresztül érkezik, mert ez áldást hoz az egész világra.
Ez a lap segít, hogy felismerhesd és leküzdhesd a bőség akadályait – pontosabban azt az aggodalmat, hogy hogyan kapsz választ az imáidra.

Az aggodalmaid megakadályoznak abban, hogy megnyílj az isteni támogatás áramlása előtt, és lelassítják vágyaid manifesztációját.

Miután Istenhez fohászkodtál valamiért, bízz benne, hogy Isten olyan módon fog válaszolni, ami minden érintett számára a legjobb. Ha cselekedned kell, hogy segítséget kaphass, egyértelmű útmutatás érkezik, hogy tedd ezt, ismétlődő ötletek, ösztönös megérzések vagy fizikai jelek szintjén.