Napi Tarot lapja: Megoldások tárháza.

 

Objektív kompromisszumból származó siker.

Önkontroll és türelem. Megbocsátás és gyógyító energia.

Zadkiel arkangyal veled együtt azon dolgozik, hogy megtaláljátok a tökéletes egyensúlyt. A siker kulcsa most a mértékletesség és as kompromisszum. Ha feszültnek érzed magad, ez a kártya azt javasolja, hogy vegyél egy mély lélegzetet, és kérd az angyalaid és a vezetőid segítségét. Most önkontrollra és türelemre van szükséged ahhoz, hogy meg tudd teremteni azt a sikeres végkifejletet, amelyben reménykedsz.

Fontold meg mások ötleteit, és próbáld megérteni az ő nézőpontjukat.

A gondolatok sokfélesége most as lehető legerőteljesebb megoldást eredményezheti. Nagy valószínűséggel az ellentétes nézőpontok is összeegyeztethetőek most, ha minden résztevőt megbocsájtással és igazságos hozzáállással közelítesz meg.
A kártya további jelentései: Kiegyensúlyozott hozzáállás. Tökéletes szervezés. Kreatív megoldások kompromisszum által. Gyógyító energia
Zadkiel arkangyal az emlékek angyala. Segít, hogy emlékezz olyan tényekre vagy helyzetek egyes aspektusaira, melyekről már megfeledkeztél. Emellett a megbocsátás angyala is. Hívd Zadkielt, ha segítségre van szükséged, hogy ismét kiegyensúlyozottan szemlélhess másokat, és a saját múltbeli tapasztalataidat is.

Megerősítés: Újra kezdés és újra indítás az érzelmekben jegyében.

Ma valamiféle újrakezdés és elindulás lehet lelkiekben, valami újdonság, amit eddig nem léptél meg, de most megteszed!

Bizalom!

Ez a helyzet hitet követel tőled!

Kérdésedre reagálva a szerelem angyalai arra kérnek, bízz abban, hogy minden pontosan úgy van, ahogyan lennie kell.

Ne tetézd a helyzetet félelemmel, ami csak drámát és negativitást szül! Az angyalok ehelyett azt kérik, hogy engedd át nekik az aggodalmaidat.

Jelenlegi helyzeted azért alakult ki, hogy áldásokat és személyes fejlődést hozzon számodra, és ahhoz a gyönyörű, romantikus szerelemhez vezessen, amelyre oly mélyen vágysz, és amelyet megérdemelsz. Amint követed az utadat, bízz benne, hogy az a megfelelő irányba vezet. Hited megemeli energiaszintedet, ami pozitív tapasztalatokat és embereket vonz (szerelmes társadat is beleértve). Ez valóban olyan helyzet, ahol hittel minden lehetséges.

Engedd el az irányítási problémákat!

Hagyd, hogy ez a helyzet természetes módon bontakozzon ki!

A szerelem angyalai meghallották a szerelmi életeddel kapcsolatos imáidat. Most rajtad a sor, hogy hagyd megnyilvánulni a segítségüket: ne állj az útjukba! Mások vagy a külső körülmények irányításának megkísérlésével csak frusztrált leszel, és lassítod meghallgatásra talált imád eredményét. Sokszor előfordul az életben, hogy át kell venned az irányítást, de most nem ez a helyzet.

Természetesen rendjén van, ha tudod, mi az, amit jobban szeretnél, vizualizálsz, és vannak céljaid. Határozottan kérd az angyaloktól azt, amire vágysz! Ez a lap azonban arra emlékeztet, hogy imádra esetleg más válasz érkezik, mint amire számítasz. Légy nyitott minden lehetőségre, és bízz Isten végtelen bölcsességében és könyörületes szeretetében.
Az irányítási problémák azokon a félelmeken alapulnak, hogy mások (Istent is beleértve) nem felelnek majd meg az elvárásaidnak. Ezt „vázlatírásnak” is nevezik, amikor átadsz az univerzumnak egy forgatókönyvet, hogy hogyan történjenek a dolgok, és hogyan viselkedjenek az emberek. A vázlatírás miatt esetleg elkerüli a figyelmedet, hogy imáidra máshogy, akár megfelelőbb módon is érkezhetnek válaszok.

Tehát kérlek, hívd segítségül a szerelem angyalait, hogy erősítsék a bizalmadat, s így kiélvezhesd azokat a kreatív módokat, ahogyan az igaz szerelem elérkezik hoz